AZ RTL Klub híradója is úgy tudja, a kormány középiskolásokat vár a március 15-ei állami ünnepségre. A műsornak egy pedagógus néző írt levelet, aki szerint felháborító, hogy kötelezően gyerekeket kell küldeniük az eseményre, hogy aztán díszletnek használják őket.  A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint azért problémás a diákok részvétele az ilyen rendezvényeken, mert az ünnepség az aktuálpolitikát sem nélkülözi.

A KLIK az üggyel kapcsolatban azt mondta, a gyerekek részvétele nem kötelező, hanem önkéntes. A szervezet szerint a nemzeti ünnep mindannyiunké és ők csak a lehetőséget teremtik meg arra, hogy a gyerekek mindenféle költség nélkül részt vehessenek rajta.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Jössz te büdös kölke önként és dalolva Orbán bácsinak tapsolni éljenezni, különben megnézheti magát az apád. Majd a Kubatov listán piros X lesz a nevetek után írva. Aztán mehet majd anyád az önkormányzatba adható segélyért, de közlik, hogy nincs, nem is volt, és nem is lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A diákok szüleinek nyilatkozatot kell adniuk arról, hogy gyermekeik nyilatkozhassanak a sajtónak, fotózhassák őket. Mégis mit akarnak megkérdezni? Hogy tetszett-e a kedves vezető beszéde?
Orbán politikája magában már nem adható el, hát becsomagolja gyerekekkel. Mert ha valaki gyereket lát rögtön megenyhül a szíve és ezt az érzést össze akarják kapcsolni Orbánnal. Undorító.
Juhász István
OKÉ! Ha ez csak egy lehetőség, akkor tessenek szives lenni, nem osztályonként előirottan, 10 főt + kisérőt, rendelni az ÜNNEPI ESEMÉNYRE , hanem hirdessék meg, részt lehet venni, aki akar, és szeretne is menni az ünnepre, ebben az esetben még az ingyenes buszköltséget sem tartanám oktalannak. DE IGY ???
bakegya
Ez a legdrágább ingyenjárat lehet!!!-ha valami közbejön és ezt ilyen korostállyal egyetlen felelős szülő sem,de egyetlen politikai érdekszféra sem teheti.
TÖRVÉNYTELEN HAZÁRDÍROZÁS.
Tibor43
Ez a "lehetőségek" országa.
"Lehetőség" volt: belépni a téeszekbe,KISZ-be,Pártba,Munkásőrségbe, felvonulni,stb...
nemjoezigy
A fideszkdnp újabb bujtatott agymosása.
Borítékolom, hogy a beszédek az aktuális pártpolitikáról szolnak majd, fideszkdnp propaganda felhangokkal.
A szegény gyerekek meg ezt hallják az ország vezetőitől, a felnőttektől, tehát el kell hinniük. Elvégre ezért vannak kivezényelve!
De a többség odahaza és a való világban mást tapasztal, mást lát, mást hall, mint amit ott fognak az orbánék mondani nekik.
Ezek után kinek higgyenek? Valószínű a szüleiknek és a tapasztalataiknak fognak hinni!
A történelem megismétli önmagát: mi ugyan így voltunk fiatal korunkban (én 59 éves vagyok) mást hallottunk a kádáréktól és mást a tiltott, majd tűrt nyugati hírektől. (pl: gráci antennákkal fogott osztrák tv adások)
Bercifiu
@human: Majd kiabálják csoportosan, éljen a nemzet megvezető geci Orsós.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.