A hvg.hu megkereste Orbán Viktor sajtósát, Havasi Bertalant. A portál azt szerette volna megtudni, hogy tényleg lezajlott-e a Simicska Lajos által említett beszélgetés, valóban tájékoztatta-e Orbán Viktor az üzletembert arról, hogy jelentenie kell róla. A lap arra is kíváncsi volt, hogy mi a kormányfő véleménye Simicska vasárnap esti nyilatkozatról.

Havas Bertalan viszont rövidre zárta a kérdést, mindössze ennyit válaszolt:

Ez politikai csinn-bumm cirkusz, nem foglalkozunk vele, tesszük a dolgunkat.

A Miniszterelnökség egyébként már vasárnap este is cáfolta Simicska kijelentéseit.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Simicska kitálalt. Legalábbis erről szóltak a hétvégén a hírek, pedig tulajdonképpen nem történt más, minthogy megerősítette dr Kende Péter állításait, amiket az "A Viktor" (2004), és az "Az igazi Orbán" (2006) könyveiben nyilvánosságra hozott. Főleg az első könyvnek volt óriási sikere, mert ahol tudták százasával vásárolták fel a fideszesek, hogy minél kevesebb helyre juthasson el az információ. Nekem szerencsére mindkét könyv a birtokomban van, és azért is vagyok szomorú, mert lassan kiderül, hogy egyáltalán nem esett túlzásokba Kende, amikor azokat megírta. Aki teheti, és fel akarja magát idegesíteni, ajánlom olvassa el őket, mert még így tíz év távlatából is van mondanivalójuk. Bár gyanítom, ha ezek a könyvek, vagy csak a tartalmuk, mindenki előtt ismertek lettek volna, akkor Orbánnak nem kétharmada nem lett volna soha, de még a politika közelébe sem engedték volna. Az a hatalom, amelyik hazugságokra épült, sohasem lehet elég szilárd ahhoz, hogy állva maradjon. Ezért történelmi szükségszerűség az, hogy most már belátható időn belül összeomlik. A téglák már sorra potyognak ki a falból. A kérdés csak az, hogy ki mindenkit fog maga alá temetni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@nemkati: Itt minden elképzelhető.
25 éve maszatolnak az ügynök listákkal.
F_Viktor
@soljanka: Lehet, hogy Putyinnal összehasonlítva még 1998-2002 között "lájtosnak" hatott Orbán, bár már akkor is rárontott a az objektív sajtóra.
magyarbakancs
@nemkati: 1956-65 ben sokat halálra ítéltek majd kiengedtek és besúgó lett, majd a parlament padsoraiba lébecolt.
Igazi 56-os meg kitartott amiben hit, és nem árulta el bajtársait most a 301 parcellában nyuszik.
soljanka
@F_Viktor: Ez 2005 vége felé történt, mert a 2006-os szavazásra, már mint állampolgár jogosult volt, és "tisztán akart látni". Persze az igaz, hogy ő 1998-ban jött át. Viszont tisztes gazdag családból.
bencemacska
@Manhattan: ma, 10:27

Nekem az első kötet tetszik, a második már szórtabb. Mióta Simicska színre lépett, én is előkapartam és frissítem az emlékezetem!
kkalman
Havasi ismét bizonyította, fitymaszéknál nem az ész, hanem a nyelv a fontos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.