A Magyar Narancs úgy tudja, hogy közülük hárman a brókerház backoffice részlegén dolgoztak, azaz főleg adminisztratív ügyekkel foglalkoztak. Hétfőn reggel kopogtatott a munkatársaknál a rendőrség, akiket be is vittek.

Ennek azért lehet jelentősége, mert ebben a munkakörben hozzáférésük volt azokhoz a rendszerekhez, melyekről az MNB azt állítja: a Buda-Cash évtizedek óta meghamisította az abban szereplő adatokat.

Csalás bűntett, illetve számvitel rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a büntetőeljárás ellenük – erősítette meg a rendőrség a Magyar Narancs értesüléseit. A kihallgatás jelenleg is zajlik – olvasható a lap cikkében.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Vajon miért csak most? Miért vártak heteket? Annyira szánalmasak!
Végül is sikerült az összes bizonyítékot eltüntetni?
A portás is le van tartóztatva?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"wagabund
Ha a beosztottakkal akarják elvitetni a balhét, az igencsak macerás lesz..."
Dehogy lesz az! Minden ügy ami közérdeklődésre tartott számot, ilyen súlyú figurák viszik el a balhét, legyen az betegcsere a műtétnél, vagy a macisbank kifosztása.
Vizual
Ha a Buda-Cash vezetői közül vinnének párat vezetőszáron. Azt hiszem páruknak hamar megeredne a nyelve és elmesélné kik és kinek vitték ki a pénzt és kinek adták le majd azok kinek osztottak belőle. Mert a cégnél egyenlőre nem fogják kideríteni. Mert a csalás, sikkasztás azért eredményes mert okirat hamisítás is van. És azok a számlák eredetiek. Az adatok hamisak rajta.
Meg azért igazán itt lenne az ideje, hogy megtudjuk, hová kerültek az Eu-s pénzek és minden más ami Magyarország volt. Mert mi elszegényedtünk, drágán vásárolunk és lakunk, és egyáltalán élünk. Miközben "óriási" előrelépésekről hallunk, eltűnik az egészségügyünk - fizetjük a semmit - Megszűnik az oktatásunk, bunkókat nevelnek, nincs gazdaságunk. Az nem dob fel, hogy pár maffiacsalád pedig milliárdos vagyonokra tesz szert, olyan mennyiségben mely jó pár államgazdaságot felemelne. 2-3 év alatt többszörös milliárdos lehet valaki? (sicc)
Vizual
@zöldszem: Biztos, hogy politikus ? Nem bűnöző?
zöldszem
@Vizual: "Ha keveset lopsz bűnöző vagy, ha sokat akkor politikus!
Hofi Géza
Vizual
na ugye. A politikust kár volt ráhúzni a bűnöző státusra. A politikus kihasználja a helyzeti előnyét. De szerettem Hofit.
Vizual
@perfekt: Ha itélet születik még a pénzt is vissza adják. Már Svájcban is. Orbán elintézte magának. Már az MSZP-l szerette volna. De nem voltak csontvázak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.