Szédült, hányt és még ma sem emlékszik a technikaórára – mondta az a 9 éves gádorosi kisfiú, akit szülei szerint a tanárnője többször pofon vágott, majd bántalmazott az óra végén még múlt csütörtökön. Az állítólagos eset egy római katolikus egyház által fenntartott általános iskolában történt – számolt be róla az RTL Klub híradója.

A gyereket az elmondottak alapján úgy megpofozta a tanár, hogy nekiesett a padnak, majd a falnak. A szülők a fiút a helyi gyermekorvoshoz vitték, onnan a kórházba, ahol bent kellett maradnia hétvégére és csak hétfőn délben térhetett haza. Az eset miatt rendőrségi nyomozás indult. Az RTL Klub hiába kereste az iskolát, nem akartak nyilatkozni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Teljesen keresztényi cselekedet egy egyházi iskolában egy gyereket agyba-főbe verni, hogy az kórházba kerüljön. Egy KLIK-es iskolában ennél kevesebbért azonnal kirúgják a pedagógust.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
igazszó
@Tekla: hogy a taslikból pofonokból körmösökből pajeszhúzásokból az agresszív megoldásokon (ami apáról gyerekre , családra öröklődik,) semmit sem lehet tanulni ! Ezt kéne megérteni !! Nem tanít az semmire csak lelki torzulásra és dühre és bosszúra ha megaláznak ha megvernek!!Ez csak a tanár egyszerű megoldása arra hogy csend legyen.Attól a gyerek nem lesz jobb viselkedésű ha kimegy onnan .Azt hogy nem haltunk bele a szíjjal verésbe a fakanállal püfölésbe az csak a szerencsén múlik Mert ha a szülővel elszalad a ló ki tudja mi lesz a vége?A sok felnőtt korban a szüleit elhagyó vele semmi kapcsolatba nem lépő gyerekek élete ide vezethető vissza Az ember nem felejti el a gyerekkorban történteket soha!!
szandokan
@1magyar: Jól mondod. A gyerek legalább 90 % - ban az otthoni példát tartja helyesnek, és eszerint cselekszik.
szandokan
@keresztapa: Szerintem a szülők jelentős része azt hiszi, hogy a gyereket elég megcsinálni, a többi meg majd lesz valahogy. Utána jön az, hogy fáradt vagyok, nem érek rá, ülj le a gép elé, stb. A gyerek pedig követi például a számítógépes játék mintát, ahol öl, harcol. Nem szabadna mindenkinek gyereket csinálni.
havasigyopár
Az egyházba is betört az erőszak! Erről jut eszembe, a XV. kerületi református templomot több száz mllióért felujították. Új kupola, új vakolat, díszkő, parkoló, virágládák, dísz karók, új út. Belül szűk, kényelmetlen padok, kopasz falak és egy asztal. Nesztek, imádkozzatok.
keresztapa
@szandokan: Tökéletesen egyetértve ezeknek csak az élvezetig van fogalmuk, utána az iskola nevelje. Mindenki hibás csak a szülő meg a gyerek ártatlan. Ezekből lesznek a kokainisták, ön törvényű, Brókerek, Bankárok, tudat módosult országházi képviselők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.