Az Origo kedden reggel arról írt, a CÖF március 15-ei megemlékezésén előbb Takács Bence, az M1 híradósa szaval, majd Tarlós István főpolgármester mond beszédet. A cikkben a portál nem írta, milyen forrásból szerezték értesülésüket, a közmédia viszont azóta cáfolt – írja a hvg.hu.

Az MTVA kedden délután közleményében azt írta:

Takács Bence a megújuló M1 híradósa és házigazdája nem szerepel a rendezvényen, tekintettel arra, hogy az MTVA híradósának beosztásával az ilyen típusú közszereplés összeférhetetlen.

Így a történetből az nem derül ki, hogy az Origo tévedett-e vagy időközben inkább Takács Bence szereplését fújták le.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ki nem xarja le, hogy kiszaval a cöfösöknek.
Ezt az ünnepet is sikerült a fidesznek teljesen leamortizálni
zöldszem
@lampa laz: Sajnos évek óta minden nemzeti ünnepen az éppen aktuális kormány a saját "érdemeit" dicsőíti, az ellenzék kántálja, hogy mit, hogyan kéne csinálni. Az ünneplés nem az ünnepről szól. Nekem inkább párt propagandának tűnik! Mintha híveket toboroznának! Sokkal kevesebb szó esik magáról az ünnepről.
Knapp75
@zöldszem: Előfordult, hogy a kokárdából szimpla pártjelvényt csinált a "valaki" és arra kérte a híveit, hogy egészen a választásokig hordják azt... Az volt a mélypont!

Na akkor indult be igazán a "nagymagyar" licit és terjedtek el a "térdig érő" kokárdák, mert elég sokan próbáltak kompenzálni valamit vagy éppen kényszeresen megfelelni az "elvárásoknak".
zöldszem
@Knapp75: Az a legrosszabb, hogy bármelyik nemzeti ünnepről legyen szó, én mindegyiknél azt érzem, nem az ünnepről szól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.