A lehető legrosszabb ítéletet hozta az Emberi Jogok Európai Bírósága, már ami a magyar államot illeti. A strasbourgi szervezet nemcsak elmarasztalta Magyarországot a börtönviszonyok miatt, hanem még azt is kimondta, az eddig beadott kereseteket is elbírálja, hogy ezzel is „emlékeztesse...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: gödörben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Egy találó hozzászólás a kommentekből "Na, ha már itt tartunk, hogy a társadalom által, a társadalom tisztességes polgárai védelmére, a bűnözők/bűnelkövetés ellen hozott törvényeket, a karvaly, haszonleső, ügyvédek, akiknek a képzését a társadalom nem bűnöző része preferálja, és többnyire fizeti, arra használja föl, hogy a társadalmat megkárosító, annak tisztes tagjai ellen vétő bűnözőknek jutalmat ügyeskedjen ki, akkor adnék még néhány tippet ezeknek a szépséges igazságbajnoka gerinces ügyvédeknek, Stasbourgi társadalomellenes bíráknak.
Javaslom keressék meg a hajléktalanokat, hiszen biztosan az is emberjogicsűrcsavarható valahogy, hogy neki nem hogy négy, de még egy nézetmétere sincs a mindennapi létéhez. De javaslom, keressék meg a minimálbérből, vagy közmunkából élőket is, hiszen emberhez méltatlan, emberi jogaiban sértő, hogy nap-mint-nap annyiért kell gürcölniük, amiből nem képesek fönntartani magukat. És ott van még a rengeteg munkanélküli, akiknek ki tudja hány négyzetméteren kell a semmiből tengődnie.
Nos, tisztelt társadalom ellenes aljas haszonleső ügyvédurak! Ha ezeket összeszámolják, meg kreatívan még biztosan találnak hozzá ugyanennyit, akkor kapják össze magukat és induljanak Strasbourgba mert több száz milliárdos haszonról van szó!!!"
lópicigáspár
Elmehet a t. bíróság a jó édes anyjába! Mégis szerintük kik fogják mrgfizetni ezt? Azok, akik elől és akik védelmében elzárták őket! Bezzeg a magántulajdon védelmével kapcsolatos beadványt vizsgálat nélkül lesöpörték a fenébe! Szemét banda az is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.