Határozottan cáfolta a Financial Times értesüléseit Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön az MTI-nek.

Azt MTI kérdésére azt mondta: nem igaz, hogy az Európai Unió blokkolta volna a Paks 2 atomerőmű építését. Giró-Szász András hozzátette, hogy az ügyben helyreigazításért folyamodtak a Financial Times szerkesztőségéhez.

Navracsics máshogy tudja

Navracsics Tibor EU-biztos viszont közben az Indexnek elismerte, hogy az Európai Bizottság megvétózta a paksi beruházást.

A Financial Times csütörtök este írta meg, hogy az Európai Bizottság nem járul hozzá a nukleáris fűtőanyag oroszországi importjához, ezzel pedig gyakorlatilag ellehetetlenült a paksi bővítés a tervezett formában.

A brit pénzügyi lap szerint az EB azt kifogásolta, hogy csak Oroszországtól importálnánk nukleáris üzemanyagot, valamint, hogy Moszkva Európa megosztására használja energiapolitikáját, Orbán Viktor pedig az ukrajnai konfliktus ellenére Putyin kegyeit keresi.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nabazdmeg ez erős logikai kihívás.most döntsd el hogy hogy két hazug-másnéven fideszes- közül melyik mond igazat. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
-Kérem!
...a tolmácsok helytelenűl fordítottak!
Clavigo
Felkészülnek...Csizmadia elvtárs,,és napidíjas nemzeti birkáink..
human
Így reagálhatott Giró, mikor először megtudta a hírt :)
youtu.be/xoMgnJDXd3k
zöldszem
Most már csak azt kellene sajtóközleményben közölni, hogy Giró-Szász András vagy Navracsics Tibor játszik Gyurcsány kottájából.

Ja, és Gyurcsány "monnyon" le!
Knapp75
@kakaósbögre: Navracsics már mondhat akár igazat is, G-Szász még nincs elég messze a vezírtől.

Pár nap alatt rendezik majd a sorokat és ki fog derülni, hogy a hazaáruló magyar baloldal fúrta meg a beruházást, amivel rárontott a nemzetére. Ilyenek ezek. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.