Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár néhány perce még "határozottan cáfolta" a Financial Times értesüléseit, miszerint az Európai Biztosság elkaszálta a Paks 2 beruházást, Navracsics Tibor viszont egészen mást mondott az Indexnek.

A lapnak az EU magyar biztosa megerősítette, hogy az Európai Bizottság megtárgyalta és szavazás nélkül jóváhagyta az Euratom javaslatát, ami a magyar kormány és Oroszország közt létrejött paksi bővítésről szóló megállapodást blokkolja.

Navracsics elmondta, hogy ezekről jelentésekről az Európai Bizottságban nem szoktak szavazni, most sem tették – írja a lap.

Navracsics azt is elmondta, hogy a bizottság megkérdezte a magyar kormányt, hogy nyilvánosságra hozhatják-e a jelentést, de még nem kaptak rá választ, a Financial Timesban viszont ezek szerint már kiszivárgott közben a lényeg.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Giro is csak egy seg nyaló lett. Hazudni minden áron.
szaboria1
Giro is csak egy seg nyaló lett. Hazudni minden áron.
almosd
A titkositott aktákból kiderülne hogy ezt már előre tudták és hogy mennyi pénz let ellopva .
Yoda69
Megjo hogy navracsics nem hazudhat a EU szemebe. Itthon girnye meg a tobbi fereg szemrebbenes nelkul hazudik a birkak szemebe. Az ertelmesebb emberek azert tudjak mi az igazsag.
Desischado
Sajnos, óriási pénzről van szó! Az emberek, és a természet meg az állatok nem számítanak! Arra utalok, hogy borzalom!!! Mecsekben akarják tárolni a kiégett fűtőelemeket! Jaj Mecseknek, és az ott élőknek, embereknek állatoknak egyaránt! ezeknek semmi sem szent?! Ez már bőven hazaárulás! Eladták az országot, és a benne élőket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.