Nem azt állítjuk, hogy aki dolgozik, az téved is, mert Giró-Szász András esetében ilyenről szó sincs. Neki legfeljebb feladatai vannak, arrogánsan-cinikusan hülyeségeket beszélni.

A kommunikációért felelős államtitkárt ma este a Financial Times cikke ugrasztotta, miszerint az Európai Bizottság megvétózta a Paks 2 beruházást.

Giró-Szász pedig már vágta is rá, hogy nem! Sőt, mi több: helyreigazítást!

Aztán jött Navracsics Tibor, aki mégiscsak egy EU-biztos, és történetesen ott is ült ezen a gáncsoskodó bizottsági ülésen – mondta, hogy de, de.

Szóval ki fogja most Giró-Szászt ápolni, akinek kommunikációs tótumfaktumként annyi esze nem volt, hogy a saját biztosukat felhívja, mielőtt ököllel, tiszta erőből arcon veri magát?

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ez egy barom,mint a fitymaszosok többsége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brutus
Arrogans, PROFI hazudozo berenc (Szazadveg...)
Vizual
Ez is csak a saját mutyiját takargatja, hogy megjelent előttünk. Az meg, hogy már egymás ellen is harcolnak, a hatalomért gondolom, csak újabb értetlenkedést vált ki belőlem. Mert ugye a nép ellen is harcolunk mert nem tudja a szerencsétlen, hogy mi jó neki. Mi megmondjuk. Vasárnap is otthon unatkozhat. Mert az egy elvetélt dolog és ötlet, hogy majd kirándulni megy. ? Hová? Mert már a Hűvösvölgyi Nagyrétre is a vonaljegy a családnak egy heti pénz. Nem? Hiszen oda egy munka nélküli család sem juthat el ha 4 fő. Imádkozzunk ? Nem nem. Kezdjenek ők imádkozni.
rosalinda57
@bencemacska: Igen eladta magát, de nem egy tál lencséért, hanem jó sok pénzért és korrupcióért.
nezelodo
A rendszerváltás idején az MSZMP feloszlatásakor az egyik "későn érkező" viselkedett úgy mint ez a Girnyó, verte az asztalt, hogy "De én a pártomat nem hagyom...", hát a pártja hagyta őt el, mert feloszlott. Vajon megismétlődik egy állampárt összeomlása? Nem kellene szólni ennek a fazonnak?
mariaberta
Girnyó-szász? Régi dolog, a hülyeség nem gyógyítható, még akkor sem, ha a beteg kormány szóvívő.
surdillo
@nezelodo: Majd észreveszi,ha beleveri a fejét a falba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.