Pad Ferencnek, aki az MSZP, a DK és a Szolidaritás közös jelöltje az áprilisi tapolcai időközi országgyűlési választáson, ma is rengeteg ember köszönheti az állását – reagált az MSZP a Fidesz szombati, budapesti sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

"Látszik, hogy a Fidesz képviselői soha nem dolgoztak, mert akkor tudhatnák, hogy Pad Ferencet a keményen dolgozó magyar emberek küldték a MAL Zrt. felügyelőbizottságába azért, hogy mindent tegyen meg a munkahelyek védelme érdekében, ő pedig ennek a feladatának eleget is tett" – írta Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Gőgös Zoltán szerint Ékes József, Ajka és térsége volt fideszes országgyűlési képviselője alaptalan vádaskodás helyett inkább arra válaszoljon, hová tűnt az a 3 milliárd forint, amit a magyar emberek közadakozásból gyűjtöttek össze az iszapkatasztrófa áldozatainak?

"Hová lett ez a pénz? Melyik fideszes luxusvillába építették bele? Szijjártó Péterébe? Kósa Lajoséba? Rogán Antaléba? Nyugdíj-kiegészítésként Ékes József is kapott ebből a pénzből, és ezért vagdalkozik most? Nem volt elég, hogy a katasztrófa után építettek egy teljesen felesleges gátat, amelyhez a követ Orbán Győző kőbányájából hozták?" – tette fel a kérdéseket Gőgös Zoltán közleményében.

Ékes József és Polgárdy Imre, a Veszprém megyei közgyűlés kormánypárti elnöke szombaton sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a Fidesz szerint a kormánypártok jelöltje, Fenyvesi Zoltán az egyetlen olyan induló az áprilisi tapolcai időközi országgyűlési választáson, aki képes megvédeni a kabinet eddigi eredményeit, és keményen küzd az új munkahelyek létrehozásáért. Egyben azt állította, hogy Pad Ferenc a katasztrófát megelőzően szakszervezeti vezetőként és felügyelőbizottsági tagként is részese volt annak, hogy a MAL Zrt. üzeme "kívül-belül rohadt".

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez egy jó kérdés !
Ezt is eltapsolták ugyanúgy mint 3000 milliárd nyugdíj megtakarítást ami mára el is olvadt mint a hó !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Csak úgy szárnyal itt a fantázia és a mesemondási kedv.:-)))
Kik is kezelték az alapot?...csak úgy kérdezném.
Toby
Tokaj-hegyalján is körül kéne nézni, mennyire bővült a "nem volt taggyűlés" pincészet és meddig aszfaltozták a főgenyó pincéjéhez vezető utat ? vagy már autópálya lett ?
keresztapa
@Toby: Az az út a magyar aszfalt minőségének ellenőrzését időállását szolgáltatott bizonyossá tenni!
Toby
@keresztapa: Hát persze, persze, eszembe sem jutott ez az önzetlen minőségellenőrzési módszer !
tivoli
@keresztapa: ma, 18:03
Remélhetőleg annyi csak maradt belőle, hogy egy exkluzív táblára is fussa a határátkelőn: Hegye-shalom
Senara
2010. -ben történt , több éve tudjuk , hogy nem károsultakra költötték . Gőgös Zoltán előbb szóváteszi kap egy" piros pontot " , de választásra elővenni ? Ugyan már !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.