A '48-as események felidézése után Tarlós István arról beszélt a március 15-i nemzeti ünnepen, van sajtó szabádság, különben nem lehetne ma mindent leírni. Ugyanakkor a célok eléréséért ma is vívni, küzdeni kell, erre csak a bátrak képesek. Szerinte összefogás kell.

Ugyanis ahol széthúzás van és az egyéni vagy szűk csoport érdek megelőzheti a közérdeket, ott nincs erős állam. Ma azzal a kérdéssel nézünk szembe, merünk-e előre nézni és a 2010-ben kezdett utat folytatni. A márciusi üzenet, hogy igen, vállalni akkoris, ha nagyon nehéz, de tovább kell javítani az ország sorsán.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Anyám borogass!! Ezek a "2010-es fülkeforradalmat" képesek egy napon emlegetni '48 márc.15. Szégyen, gyalázat!! Bemocskolják a '48-as szabadságharc eszméit és forradalmárjait!!
zöldszem
Anyám borogass!! Ezek a "2010-es fülkeforradalmat" képesek egy napon emlegetni '48 márc.15. Szégyen, gyalázat!! Bemocskolják a '48-as szabadságharc eszméit és forradalmárjait!!
silber13
Tarlós bácsi! " Ma azzal a kérdéssel nézünk szembe, merünk-e előre nézni és a 2010-ben kezdett utat folytatni..." Már hogyne mernénk, elől van a szemünk és látjuk amit látunk. Látjuk, az általad és a hozzád hasonló himpellérek által választott út, az út hová vezet.
" A márciusi üzenet, hogy igen, vállalni akkoris, ha nagyon nehéz, de tovább kell javítani az ország sorsán. "
Tudod Pista bácsi, azt szokták mondani, hogy a pokolba vezető út az általad említett nehézségekkel van kikövezve, aminek létrejöttét nektek köszönhetjük. Egy ország tönkretétele és szétlopása az, ami a lelketeken szárad. Hát akkor azt mondom: gazember az, aki erre az útra rálép.
Bercifiu
Pityu! Mi a lófa..t akarsz folytatni, mindent bekebeleztetek, korlátozzátok az emberi szabadságot.
A keleti nyitás értelmében, húzzatok Szibériába, ott még talán nem utálnak.
human
@nusika: Kosárfonóból államtitkár? Csak úgy dúskál a még párthű rátermett emberekben a kormány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.