Egy olasz újságírónő a Nemzeti Múzeumnál faggatta az Orbán Viktor beszédére várakozókat, ám nyugdíjasok egy csoportja hamar eligazította a bel- és külpolitika útvesztőjében.

"Úgy néz ki, mint egy bányarém" – próbálta elterelni a vita medrét egy férfi a hattérből, ám a több nyelven folyó gazdasági és társadalompolitikai eszmecserét ez akkor még nem zavarta meg. Később, nem jutván egyetértésre, egy másik úriember azt vetette fel a magyarul nem beszélő újságírónőnek:

"szarházi, menj a picsába haza bazmeg, hülye ribanc",

mire megint más azt is hozzátette: "Izraelbe!" De elhangzottak olyan érvek is, miszerint "idejön, azt' magyarul nem tud".

Az újságírónő és tolmácsa végül feladta a reményt, hogy értelmes lényekre bukkanjanak a budapesti utcákon, így távoztak.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Távoztak és viszik a hírt Olaszországba hogy a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. :)

Egyre szánalmasabban ezek a jobber birkák, még szerencse hogy egyre kevesebben vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Január: Megint viszik a világba a jó hírünket! Kár hogy idáig jutottunk! Lassan szégyenlem hogy Magyar vagyok!
nezelodo
Lehet, hogy európai körútra indítja a M. Tamás expolgi a kereplős brigádját, és arra hangoltak. Nagy szám lenne, ha megjelenne Brüsszelben az utcán a fideszes demonstrációs kultúra. Biztosan nézőcsúcsot döntene a YT-on
DogAdventures
Az a legköltségesebb ostobaság, ha szenvedélyesen hiszünk egy nyilvánvalóan hamis dologban.
libellle
Na kérem, a keltésztaképü némber és a kócoshajú szörny megmagyarázta a demokráciát. A többi pedig bemutattkozott, és megmutatta, hogy mennyi primitiv élölény van Magyarországon. Na nyugat már lehet megint bohóc király bolond országán nevetni!!!
libellle
@sentinel216: tegnap 21:26 én nem nevettem, hanem szégyletem magam. Ennyi primitiv élölényt egyhelyen. Na ez az ország Intellektje az mind ott volt.
hemami
@mate03: Itt-ott lehetett csak némi primitív szólamot hallani, legtöbbnyire egy értelmetlen katyvasz volt az egész, mivel, ha mindenki egyszerre beszél, egy értelmes mondatot nem lehet kihámozni.Mindenesetre nem vált dicsőségünkre ez a kis minek nevezzem ? performansz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.