Vasárnap reggel rejtélyes felirat jelent meg a szentgotthárdi katolikus templom kapuján – írta meg a nyugat.hu. Az áll rajta: Isten is megpihent a hetedik napon, pihenjetek ti is!

Templomon álltak bosszút a vasárnapi zárva tartás miatt

Ám nemcsak a "javaslat" tűnt fel a templomon, hanem a kaput purhabbal le is fújták, hogy ne lehessen kinyitni. A fotók az esetről állítólag a Facebookon jelentek meg. Itt arról is írtak, a templommal szemben térfigyelő kamera van, így feltehetően könnyű lesz megtalálni a tettest, aki ellen rongálás lehet a vád.

A felirat készítője valószínűleg a vasárnapi zárva tartás ellen akart tiltakozni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A Harrach száját kellett volna befújni purhabbal
a templom nem tehet semmiről !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
István Stephan De Rakovszky​ gyere haza aztán itthon lehet kritizálni - vagy nem
hogy mit mikor és hogyan tartanak nyitva azt a kereslet-kínálat kellene hogy szabályozza - talán a munka törvénykönyvét kellene átfogalmazni és a munkáltatókat ellenőrizni - aki meg dolgozni szeretne azt meg kellene fizetni és hagyni kéne békén
avaslom hogy a rendőrök se dolgozzanak vasárnap - és az orvosok se - na és ott a közösségi közlkedésben dolgozók
Nil
István Stephan De Rakovszky​ gyere haza aztán itthon lehet kritizálni - vagy nem
hogy mit mikor és hogyan tartanak nyitva azt a kereslet-kínálat kellene hogy szabályozza - talán a munka törvénykönyvét kellene átfogalmazni és a munkáltatókat ellenőrizni - aki meg dolgozni szeretne azt meg kellene fizetni és hagyni kéne békén
javaslom hogy a rendőrök se dolgozzanak vasárnap - és az orvosok se - na és ott a közösségi közlekedésben dolgozók, stb - őket is megilleti a jog hogy részt vegyenek a vasárnapi misén
lajospapa
Az, hogy a bolt nyitva van vagy nincs, a legkisebb probléma. Az, hogy sokan nem mennek el a boltba sem hétköznap sem vasárnap, mert nincs pénzük, az nagyobb baj. Aki pedig majd ezután nem megy sem dolgozni sem vásárolni, mert elküldték, az gondolkozzon!
karma1
@lajospapa: golyostollat ez nem erdekli, mert ot nem kuldtek el a vasarnapi zarva tartas miatt, mert nem a kereskedelemben dolgozik.
jancsik68
a VASÁRNAPI BOLT BEZÁRÁS A KERESZTÉNYI BIRKASÁG PRODIKTUMA!!a biblia szerint a teremtés hetedik napja SZOMBAT,ERGO EZ EREDETILEG A PIHENÉS NAPJA!!a VASÁRNAPOT A TÖKKELÜTÖTT PÁPÁK RENDELTÉK EL!Anno István király rendelte el a vasárnapi vásárnap tartását!Ezt tudhatná a KNDP idióta képviselő gárdája.Sok ember e tettük miatt fordult el a Fidesztől!!
Knapp75
@Papuska1: "Az lenne a jó, ha csak azokat dolgoztatnák, legalább ezen a napon, akik munkája valóban nélkülözhetetlen!"

Mindenkinek nélkülözhető a munkája, légy erős.
Ennek ellenére dolgozhat vasárnap a tűzoltó, a rendőr, a mentős, a buszsofőr, a jegyellenőr, a vonatvezető, a színész, a hírolvasó, a vattacukorárus, a könyvelő, az informatikus, a betanított munkás, a biztonsági őr, a portás, a 200 m2-nél kisebb bolt alkalmazottja, a stewardess, az idegenvezető, a felszolgáló, a szerkesztő, a műfordító, a gázszerelő, a fodrász... Folytassam?

Ha a 30,000 érintett (akiket a kutya nem kérdezett meg arról, akarnak-e vasárnap dolgozni vagy megfelel nekik, ha szerdán szabadnaposak helyette) kérte volna, hogy legyenek zárva a boltok, akkor ezt a "kisebbséget", amely úgy akar pihengetni, hogy közben a többieket korlátozza, úgy elhajtottátok volna a vérbe, hogy csak pislogtunk volna! ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.