A Blikk egyik olvasója, Éva mesélt arról, hogy mire észrevették a jajveszékelést és kiértek hozzá, már meghalt.

A tizenegy óra körül a kórházba látogatóba érkező nő látta a földön a vérző fejű férfit, aki segítségért könyörgött. "A  recepciónál azt mondták, már tudnak róla. A sürgősségiről rakták ki, nem tudtak vele mit csinálni, mert alkoholos volt" – mondta a lapnak.

A látogatás végeztével már azt látta, hogy fekete zsákkal le volt takarva az elhunyt férfi. „2015. március 14-én szombat este a hajléktalan, ittas férfit Csepelről szállították az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház sürgősségi osztályára ittas, elhanyagolt állapotban. A férfi a megfigyelés ideje alatt, vasárnap hajnalban önkényesen távozott intézményünkből. További állapotáról pontos információnk nincsen” – írta a Blikk kérdésére az MH Egészségügyi Központ kommunikációs alosztálya.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
" Ne ítélkezz hogy ne ítéltess" Vajon ki tudja hogy miért lett hajléktalan!???A sebet miért nem látták el?Kidobták mert hajléktalan!!!Lehet csak elkeseredésében ivott!!!A negatív hozzászólóknak: lehet hogy holnap te kerülsz az utcára és téged visz be a mentő piásan a kórházba!!!Azért mert hajléktalan még EMBER ,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@Mirabilis: Köszi, minden hozzászólásod a józan ítélőképességre vall. Végre van 1 ember, aki megérti, hogy miről van szó.
ilos
@bencemacska: Nagyon nagy arc vagy! Olyat még nem hallottál, hogy valaki fogja magát, felöltözik és távozik? Egy részegről ne is feltételezd, hogy a papírjaira fog várni. De ha ez boldogít, erről is Orbán személyesen tehet. :)
bencemacska
@ilos: ma, 22:43

Ha "valaki fogja magát, felöltözik és távozik" az nem fog a kórház előtt, a bejárattól 6 m-re, vérző fejjel segítségért könyörögni!!!
Még akkor is köteles az egészségügy ellátni, ha hajléktalan és részeg.

Honnan tudod, hogy mennyi eü járulékot fizetett be, mikor még dolgozott,!
bakegya
@Mirabilis: miről beszélsz nekem?-@bakegya: 10.43-06.29.NAGY HIBA VOLT UTCÁRA ENGEDNI A SZEMÉLYZETNEK A FICKÓT-HA FEJSÉRÜLT VOLT.AZ MELLÉKES HOGY RÉSZEG,VAGY JÓZAN A PALI.a DETOXIKÁLÓBA SEM GUSZTUS KÉRDÉSE A TAKARÍTÁS ÉS PIHENTETÉS.
Yoda69
Ez az orbani magyarorszag. Es lesz meg rosszabb...
miazavalami
@bencemacska: Én is azt mondom hogy elküldték.
Az pedig az orvos felelőssége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.