Két gyermek halálesetének körülményeit vizsgálja a rendőrség. Az elsődleges adatok szerint 2015. március 16-án 14 óra 30 perc körüli időben egy taktakenézi családi ház udvarán lévő gödörben ismeretlen okból tűz keletkezett, melynek során egy hat éves kislány és egy négy éves kisfiú életét vesztette – derül ki a rendőrség oldaláról.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese, Tóth Karolina elmondta: a gyerekmentővel és helikopterrel a helyszínre érkező mentők már csak azt állapíthatták meg, hogy a két kicsi "az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket" szenvedett.

Molnár Tibor, a helyi polgármester az MTI-nek azt mondta, tudomása szerint egy ágybetétet lobbantottak lángra a gyerekek, de beleakadtak annak rugóiba.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügy körülményeinek tisztázására szakértők bevonásával nyomozást rendelt el.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@papa.49: Nagyon sajnálom a gyerekeket . Belegondolni is iszonyú az a fájdalom, rámület amin átmentek amíg ..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mobil123: Láttam-e évekig talán 20 évig vagdostam a disznót mire a fiaink, meg a lányunk felnőtt, volt olyan év hogy 4 hízót vágtunk, igaz nem szalmával hanem gázzal pörzsöltem...De mivel minden eset más csak ismételni tudom magam NAGYON KEVÉS AZ INFÓ...
ipan54
Ez szörnyü (( Nyugodjanak békében ((
Yoda69
"egy taktakenézi családi ház udvarán lévő gödörben ismeretlen okból tűz keletkezett, melynek során egy hat éves kislány és egy négy éves kisfiú életét vesztette"

Ez valahogy nem eletszeru szamomra es rengeteg kerdest vet fel, ami akar idegenkezusegre utalhat.
1. Ki asta a godrot es mi celbol?
2. Hogy kerul ket kisgyermek a godorbe?
3. Hogyan kaphat egy godor langra ugy hogy a gyermekek halalra egnek?

Nem lehet estelge hogy valakik valamilyen celbol igy probaltak megszabadulni toluk?
1. Olyan mely godrot as, amibol a gyermemk veletlenul se tudnak kimaszni.
2. Beeroszakolja oket a godorbe, talan meg meg is kotozi oket.
3. Valami gyulekony anyagot (benzin, gazolaj) ont a godorbe, hogy biztosra menjen.

Ezek persze csak az en feltetelezeseim, mivel az info rendkivul keves, de mint mar irtam, a leirtak alapjan, nem eletszeru.
darwin
Már a születésem is olyan viharral indult amit máig emlegetnek.Csoda,hogy túléltem.6-8 évesen többször meghalhattam volna,pedig a szüleim nagyon vigyáztak rám,már amikor nem dolgoztak.Kútba eshettem volna,/felmásztam a kútgyűrűre/,kigyulladt az általunk épített szalmabála kunyhó,a homokdomb beomlott,véletlen,hogy én épp nem ott játszottam,beleszakadtam a jégbe,beleestem a folyóba.Azt hiszem nagyon szerencsés ember vagyok.
Nem ismerjük a részleteket.Ne bántsunk senkit.
papa.49
@darwin: Ebben teljesen igazad van, kevés az infó...
eugen4402
Valamelyik portálon azt írták, hogy a gödör alján lévő kidobott ágybetét gyulladt fel, és a gyerekek ruhája beakadt a rugókba, azért nem tudtak időben kimenekülni. Persze lehet, hogy csak pletyka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.