A debreceni zsidó hitközség elnöke, Horovitz Tamás feljelentette Kulcsár Gergelyt, a Jobbik országgyűlési képviselőjét – derült ki az RTL Klub híradójából. Kulcsár egy pár évvel ezelőtti e-mail szerint a holokausztnak a Duna-parton emléket állító vascipők egyikébe köpött bele.

Bár a Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám korábban úgy nyilatkozott, Kulcsár "megbánta a tettét, amit hirtelen felindulásból követett el", most Kulcsár tagadta, hogy leköpte volna a vascipőt.

A politikus nem nyilatkozott az RTL Klubnak, mert lezártnak tekinti az ügyet, de közleményben azt írta:

Egy sok évvel ezelőtti szerencsétlen levélváltást hoztak nyilvánosságra és azzal gyanúsítanak, hogy egy holokauszt emlékművet gyaláztam meg. Ami a valóság: soha nem gyaláztam meg, nem köptem le egyetlen emlékművet sem, egy rossz vicc volt az egész.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szolmekkoj
Kíváncsian várjuk a folytatást. Honatyához különösen méltatlan viselkedése miatt, ha bebizonyosodik amit tett, szerintem szigorúbb megítélés alá kell, hogy essen a cselekedete.
Yoda69
@szolmekkoj: Ez egy kovetkezmenyek nelkuli orszag, ha fideszes vagy jobbikos politikusrol van szo.
Meglepodnek ha lenne folytatasa az ugynek.
Katalina62
Az e-mail aljas,és gusztustalan, de ami a videon látszik, és elhangzik nem bizonyítja a köpködést, de ettől egyáltalán nem zárható ki, hogy megtörtént!
Katalina62
Bocs, az e-mailban leírta, hogy beleköpött??? Akkor bizonyíték is van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.