Amióta Simicska Lajos botrányt robbantott, sorra távoznak a Hír Tv munkatársai. Felmondott már Kovács Andrea, a Célpont magazin stábja, majd Mentes Katalin, a csatorna híradójának főszerkesztője is.

Ezúttal Csapó Harold Gábor távozott a körből, nem is akárhogy. A Hír tévé – most már csak volt – munkatársa igazán rendhagyó szelfit posztolt Facebook-oldalára, melyen Orbán Viktor és egy kokárda társaságában pózolva búcsúzkodik. A fotó annyira jól sikerült, hogy még a kormányfő lánya is lájkolta. A fénykép alá a következő szöveget írta az operatőr:

Békében, szabad akaratomban távozok a Hír tv-től. Köszönöm az elmúlt 13 évet! Nem mondom azt hogy utánam hanem azt, hogy előre!

Cuki Orbános szelfivel mondott fel a Hír Tv munkatársa

Mivel úgy gondolta, hogy a szelfi magában nem elég, így stílusosan egy Hír Tv-s, szintén orbános videót is hozzákapcsolt a cuki fotóhoz.

Csapó Harold Gábor 1996-tól a Magyar Televíziónál dolgozott kameramanként. 2002-től, vagyis a kezdetektől a Hír Tv operatőre és nem mellékesen egyik alapítója is volt. 2013 és 2014 között a Miniszterelnökségnél is munkálkodott, digitálisan dokumentálta a kiemelt eseményeket. 2012 óta a Fidesz III. kerületi szervezetének alelnöke és nem mellesleg imádja Orbán Viktor miniszterelnököt és a pártot. Ezt bizonyítja a szintén ezen a héten megosztott szülinapi tortájáról készült fényképe is. A torta magáért beszél.

Cuki Orbános szelfivel mondott fel a Hír Tv munkatársa

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ezek a nyalogányok az istennek sem akarnak elfogyni?

@vonotok: Ne csodálkozz, akkor ász agyilag, hogy egy sort sem tud kívülről elmondani! (vihog)
Knapp75
@eszegfu: Egy szem narancs volt, de azt valaki megette.
Első ötletük a citrom volt a pótlásra.
Knapp75
Nekem úgy tűnik, hogy ezt a fotót egy harmadik fél csinálta, aki mindkettőjük örömére előttük térdelt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.