Már amennyiben 60 millió forintnyi naposcsibe eladása nemzetgazdasági sikernek számít. Eritrea tökutolsó a sajtószabadság listákon, mindennapos az indok nélküli fogvatartás és a kínzás, és százezrek menekülnek a diktatúrából. Győzedelmes sajtójelentéssel tudatta a világgal a Külgazdasági és Külügyminisztérium a ‘Déli nyitás első sikerét‘, a remek hírről az MTI is beszámolt. Naposcsibékkel hódítjuk meg Eritreát. A hír szerint „a Déli nyitás egyik első sikereként 100 ezer bábolnai naposcsibe és mintegy 30 ezer keltető tojás szállításáról szóló megállapodást kötött az eritreai Mezőgazdasági Minisztérium és a Bábolna Tetra Kft. a Külgazdasági és Külügyminisztérium közvetítésével. A szállítmány, amelynek értéke meghaladja a 200 ezer eurót, március 16-án érkezett meg Eritrea fővárosába, Aszmarába, közvetlenül a Sármelléki repülőtérről. A tárgyalások még 2014 decemberében kezdődtek meg.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Gúnár nyakú xargyártó,, pénzt mikor látnak belőle a magyar cégek, vélhetően soha, az olyan lesz mintha kidobták volna az ablakon!!!
A ,,cucc,, már ott van suska meg ,,ZÉRÓ,, épp úgy mint te!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.