Még csak ma indult, de feltehetően olyan sokan jelentették be, hogy máris letörölték a Fidelitas nagy indulatokat kiváltó Facebook-oldalát, a "Provokátorfigyelőt".

Ide várta a Fidesz ifjúsági szervezete azoknak az embereknek a nevét és fényképét, akik szerintük "szét akarják verni mások rendezvényét", ugyanis úgy gondolják, "mindenkinek joga van tudni, kik ezek a baloldali provokátorok".

Azt egyelőre nem tudni, hogy az oldal eltávolításának pontosan mi az oka. Az viszont biztos, hogy nem a szervezet hátrált ki a szánalmas-nevetséges ötlet mögül. Böröcz László, a Fidelitas frissen megválasztott nagy reménysége az MTI-nek ugyanis azt nyilatkozta: bízik benne, hogy a Facebook visszaállítja majd az oldalt, mert szerinte nem éltek vissza személyes adatokkal. Arra az esetre ugyanakkor, ha nem így történne, közölte: "nyilvánvalóan meg fogjuk találni azt a felületet, ahol ezt ki tudjuk rakni".

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Azért tényleg durva, hogy a fidesz a pártállami feljelentgetést akarja újra divatba hozni. Ha valami törvénytelen történik, akkor ott a rendőrsét, lehet feljelentést tenni. De itt szerintem az fog történni, hogy csak azért fognak szomszédokat felnyomni provokátorként, mert ellenzéki és még csak nem is titkolja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
puki
Vazze ez tisztára mint a cucilizmusban.
Visszatértek a provokátorok és a besúgók.
Komolyan mondom beszarás.
lampa laz
Máris spenótos lett a pelenka, majd rogántonyó tisztába rakja őket.
nezelodo
Nem számít a törlés, majd összebútoroznak a kurucokkal, egy cég az ha nagyon megvizsgáljuk.
Vizual
Reggelre megjött a hír ! Mégsem szűntek meg.
nezelodo
Hmm... Az AVH-t sem volt egyszerű eltakarítani. "Társadalmi igény" volt arra is, akárcsak ezeknek a Lenin fiú klónok buzgalmára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.