Böröcz Lászlóval, a Fidelitas új elnökével készített interjút a Mandiner. Ebben Böröcz azt mondta: félreértették a szervezet által kezdeményezett "provokátorfigyelés" ötletét, a céljuk nem az volt, hogy tüntetőket listázzanak vagy róluk adatokat gyűjtsenek.

Ők a magukat "civilnek hazudó pártaktivisták" tevékenysége ellen akartak fellépni. Arra a felvetésre, hogy anno a Fidelitas is provokálta például Gyurcsány Ferenc rendezvényeit, az ifjúsági szervezet elnöke azt felelte, az nem állami ünnepségen történt.

A provokátorfigyeléssel kapcsolatban hozzátette: meg fogják vizsgálni az ombudsman álláspontját és csak "olyasmiben lesznek benne", ami teljesen megfelel a törvénynek. Az ötlet egyébként tényleg a Fidelitastól származott, de egyeztettek róla a Fidesszel is, de hogy pontosan kivel, azt nem árulta el Böröcz.

A Mandiner rákérdezett arra is, hogyan viszonyul Böröcz ahhoz, hogy a testvérének öt trafikja is van Szombathelyen. A Fidelitas-elnök szerint neki nem volt köze testvére sikeréhez, de azt is hozzátette:

Nyilván nem tilthatom meg neki, hogy pályázzon; akkor sem, ha ez a sztori nekem tök kellemetlen.

A felvetésre, hogy hol volt a Fidelitas a fiatalokat megmozgató döntéseknél, pl. a netadónál, Böröcz azt felelte, nem értettek egyet az ötlettel és ezt jelezték is belső fórumokon. A tandíjjal kapcsolatban is elmondták Orbánnak, hogy nem támogatják annak bevezetését.

Böröcz úgy véli, a tapolcai választás "becsületbeli ügy", minden segítséget meg fognak adni, hogy győzhessen a Fidesz, ott lesz a teljes elnökségük is. A Hír TV fideszes bojkottjával kapcsolatban pedig úgy reagált:

Nekem senki nem szólt arról, hogy bojkott lenne, kedden is voltam még a Lánchíd Rádióban. Tehát ha hívnak, ha értelmes a téma és ha tudok rá időt szakítani, továbbra is megyek. Amióta politizálok, egyszer sem szólt bele senki abba, kinek nyilatkozzak és kinek ne. Sosem volt ez téma.

A Simicska-Orbán harcról viszont hiába kérdezte a Mandiner, megtartotta róla a véleményét magának.

Végül az V. kerület ügyeiről azt mondta, csak botránykeltésről van szó, de kára így is van ezeknek, pedig nekik nincs miért szégyenkezniük.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A tesónak öt trafikja van, "degecikínos"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Tökéletes az utánpótlása a gátlástalan, aljas, mutyis rablóbandának! Reméljük, már nem sokáig!
Vizual
Hát minden összenő ugye. Tegnap hallottam az ATV-n, hogy ennek a spicli szervezet elnökének a húga tavaly egy civil tüntetést zavart meg többedmagával. Provokálva azokat. Tudjuk honnan van az ötlet.
kakaósbögre
ennél sokkal kínosabb az hogy ilyen lények,ennyi ésszel döntéshozói pozícióba kerülhetnek.ma,Magyarországon.
Fradigege
Készüljetek fel, hogy a parlamentben kap a jövőben egy ülőkét. Sok szenes vagont lapátolt az életében. Megszületni nagyon nehéz.
Törölt felhasználó
ön provokátor ? Megadná a személyes adatait, természetesen nem írjuk fel sehová, csak úgy kell, mert! :)

Szarházi kubatov-habony gárda..
agnes200
Van olyan, hogy egy fideszesnek valami kínos???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.