Véletlenül derült ki, hogy a fideszes polgármester mindenféle engedély nélkül megduplázta a korábbi félmilliárdos betétet a nemrég felfüggesztett Hungária Zrt-nél.

Az Index.hu cikke szerint a fóti önkormányzat pénteki átvilágítási bizottsági ülésén derült ki, hogy Fót fideszes polgármestere, Bartos Sándor engedély nélkül megduplázta a korábbi félmilliárdos betétet a nemrég felfüggesztett Hungária Zrt-nél, ezzel a város összesen egymilliárd forintos fejlesztési alapja rekedt a brókerbotrányban bedőlt cégnél.

Az Index információi szerint a képviselő-testület tagjai tisztában voltak azzal, hogy az előző ciklusban, 2013-ban a városvezetés 500 millió forint megtakarítást helyezett el a cégnél, de a további félmilliárdos hungáriás betétről nem tudtak.

Kiderült, hogy Bartos a tavaly októberi önkormányzati választás után két héttel adott megbízást a Hungária Zrt.-nek az újabb félmilliárd forintra, de erről sem előzetes engedélyt, sem utólagos jóváhagyást nem kért a képviselőktől.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@human: 19.37

tudom, hogy nem szabad összehasonlítani, de csak jáccásiból...: cusi 70 milláért ült hat évet, ráadásul ebből ötvenet valaki be is fizetett..

asszem ez jelzi az életszínvonal emelkedését...(is)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Hát honnan volt annyi pénze!-pont mint a cölöp-teknős és barátai!!!
Vizual
Szerintem a pluszpénzről maga akart gondoskodni. Lenyúlni. De pechje volt.
nezelodo
Nem nagy eset, némelyik egyetem hökösei már több mint két évtizede játszadoznak így a határidőre ki nem fizetett ösztöndíjakkal, saját zsebre tőzsdézgetve. Így szerezve tapasztalatot, az ördög és a pénz meg az emberi gyarlóság összefüggésében. Ezért lehetnek belőlük szentéletű képviselők a városuk testületében.
nezelodo
"Vizual
Szerintem a pluszpénzről maga akart gondoskodni. Lenyúlni. De pechje volt."
Nem lesz majd elmenetel a békemenet megvédeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.