A Magyar Telekom láthatja el árammal az Országgyűlést jövő áprilisig egy múlt hónapban aláírt 182 millió forintos szerződés értelmében. A Magyar Telekom nemrégiben jelentette be, hogy vegyesvállalatot hoz létre a MET energiakereskedő céggel a vállalati áram- és gázügyfelek ellátására. Még az állami tulajdonú MVM Partnert is megverte a Magyar Telekom abban a nyílt eljárásban, amelyet az Országgyűlés Hivatala írt ki árambeszerzésre a 2015 áprilisa és 2016 áprilisa közötti időszakra - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. A szerződést múlt hónapban írták alá, ennek alapján a a telekomcég 182 millió forintért szállíthat majd áramot a Parlamentnek. Versenyben volt még a megbízásért az MVM Partner, illetve a német irányítású Elmű és az E. On energiakereskedő cége is. Korábban az E. On látta el árammal az Országgyűlést.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"A szerződést múlt hónapban írták alá, ennek alapján a a telekomcég 182 millió forintért szállíthat majd áramot a Parlamentnek. "

Én meg a villamosszéket. :) Ingyen.
human
Még egy pióca a magyar gazdaság vénáján.
1magyar
De nem ezek adják drágábban az orosz gázt és veszik le a hasznot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.