Hullaszag és árulás címmel közöl írást Szili Katalin pályafutásáról az Egyenlítő blog.

Hogyan vezetett Szili Katalin útja a Horn-kormánytól az államfő-jelöltségen át Semjén Zsolt titkárságáig? – teszi fel a kérdést a szerző, aki szerint a jelek szerint Orbán Viktort nem zavarja a politikai hullaszag, és nemcsak az árulást, de az árulót is értékeli.

Hullaszag és árulás – Szili Katalin a Miniszterelnökségen
Mi az oka, hogy egy volt szocialista potentátot miniszterelnöki megbízottként foglalkoztat? Pozsgay Imre MSZMP PB-tag, Szűrös Mátyás MSZMP-titkár után újabb volt szocialista nagyvad került Orbán hálójába, nagyobb mint a korábban volt Csintalan Sándor MSZP ügyvezető alelnök vagy Warvasovszky Tihamér fehérvári polgármester. Mindannyian arra vannak hivatva, hogy igazolják a Nemzeti Együttműködés Rendszerének egyáltalán sem kirekesztő jellegét, többoldali támogatottságát.

A blogger szerint az sejthető, hogy Szili Katalint egyaránt motiválja a legalább államtitkári javadalmazás, a havi egy-, talán másfélmillió forint, illetve a politikai nihilből való menekülés.

Mint írják, Szili új feladatára tökéletesen alkalmas: utazni házelnökként is szeretett; a gittegyletek vezetésében és az érdemi befolyást nem biztosító, cserébe különösebb szellemi erőfeszítés nélkül ellátható díszfunkciók viselésében nagy a gyakorlata.

Jelentős politikai teljesítményt, mondanivalót, hozzá köthető eredményt, nélküle meg nem történő dolgot egész politikai karrierje áttekintésével sem lehet felfedezni. Tökéletes rejtély, mit kedveltek benne a szocialisták – olvasható az Egyenlítő blogon.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Tökéletes rejtély, mit kedveltek benne a szocialisták"

Hát talán azt hogy mikor még Toller élt, ketten közösen mindig hozták Baranyát a szocialistáknak de az biztos hogy Toller volt az agy és nem Szili.
Azt viszont nem gondoltam volna hogy idáig süllyed ez a nő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@dr lópicigáspár: Kétlem, hogy munka mellett szerzett diplomát...
...és nem is: hu.wikipedia.org/wiki/Szili_Katalin
eszegfu
@Papuska1: Készséggel elfogadom a véleményedet, mégha nem is értünk egyet.
De már bocsánat, itt elsősorban Sziliről beszélünk...akinek a "hathatós" tevékenysége számomra irreálisnak tünik , és melynek ellenkezőjéről nincs véleményed, ill. nem irtad meg. A "másik oldalon is vannak értékek", csak 1-2-t jó lett volna megemlitened. O.V.-re valóban mondhatjuk, hogy egy karakteres személy, de ugye minden ember az, mivel a karakter jellemet jelent. Azt viszont nem irtad, sőt példával sem illusztráltad, hogy pozitiv, vagy negativ. Azt meg végképpen nem hiszem el: nem látod, hogy O.V. nélkül pl a kormánytagok nem mernek nyilatkozni, mert ha netán-tán elmondják a saját véleményüket, akkor másnap kénytelenek "kifarolni" belőle, mert valamiért nem tudtak egyeztetni O.V.-val. Azt pedig, ha megengeded, ha nem "ezt Önök nem értik, csak tükörből nézik a világot, ahol az előtérben saját magukat látják" állitásodat kikérem magamnak, ennyire nem kellene lenézned szellemi képességeimet és főleg -- mivel nem is ismersz -- egy hsz-ből ezt a következtetést levonni. Én sem az előző, sem a mostani hsz-mben nem személyeskedtem, pusztán Sziliről fejtettem ki a véleményemet. Ha lehet, azt az állitásomat cáfold inkább, hogy O.V. nélkül Szili nem csinálhat semmi "jót".
Tényfeltáró
Ez a nő qrva sokat ártott már a demokratikus ellenzéknek eddig is. Vérbeli áruló.
bretagne
@nyanya001: Hol találod ezeket jobbnál jobb fotókat???
barew7
Az összes politikainak vélt párt (érdektömörülés) KIZÁRÓLAG GAZDASÁGI CSOPORTÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ, POLITIKAI ÁLRUHÁBA BÚJTATOTT, EGY TŐRŐL FAKADÓ KÉPZŐDMÉNY! Nincs és nem is lehet köztük áruló, vagy köpönyegforgató, mert a pártpolitikusok többségükben mindenféle ideológiát nélkülözve, a közérdekre fittyet hányó bajkeverők!
mariaberta
Most vált nyilván valóvá, hogy egyike volt azoknak, akik Gyurcsányt hátba támadták. Egymillióért érdemes volt szivárogtatni, bár egy kissé sokat kellett a júdás pénzre várnia.
Nemcsak a keze, gerince is sérült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.