Semjén Zsoltot szombaton egyedüliként induló jelöltként ismételten megválasztották a KDNP elnökének. A politikus az Origo információi szerint szóba hozta a Simicska-Orbán konfliktust is a tisztújító ülésen.

Semjén azt mondta, Simicska ügyét most kell megoldani, nem lehet 2017-ig várni ezzel. A KDNP elnöke arról is beszélt, szerinte a baloldal álkeresztény pártokat hozhat létre a következő időszakban, hogy megossza a vallásos szavazókat.

A tisztújításon Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője is felszólalt. Ő arra figyelmeztetett: a Hír Televízió pótolható, de a Magyar Nemzet nem, azt "vissza kell szerezniük". Harrach ezt azzal magyarázta, hogy a napilap által képviselt intellektuális súlyt nem lehet csakúgy helyettesíteni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Zsótika !! Nikotinos lett a bugyikád ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@papa.49:Azon kívül, hogy bárhol Orbánnal jelen van, felé fordulva, mosolyogva tapsol, miközben rajongva néz miniszterelnökünkre! Ez az ember önmagától nem tudom elképzelni, hogy bármit önállóan véleményezni tudna, egy váratlan napi politikai kérdésre. Határozatlan, alázatos, magatehetetlen embert látok bizalomvesztő kisugárzásában. Na de pl. Balog sem különb. Hogy honnan sikerült ezeket a "szmail- embereket" előteremteni ilyen posztokra?! Semmi tartást, önállóságot, semmi bizalmat nem sugároz puszta megjelenésük! Ők a behódolás, kapituláció emblémái lehetnének...
papa.49
@Cicamama55: Ezek ,,nyaloncok,, csupán, ilyenek kellenek a hazugovics köré, hogy mosolyogjanak rá, éltessék a torzult beteg személyiségét, egy normális országban ez a pali már egy ,,bentlakásos zárt intézmény,, örökös lakója lenne!!!
herczeg0210
Én meg rövidre zárnám ezt a semmilyen Zsótit. Kis 220 volt. Oszt jónapot!
mate03
@Cicamama55: Szerinted értelmes ember.le csúszik ilyen szintre?
Cicamama55
@mate03: Még keményen dolgozó kisemberként nem ismertem őket, Amióta ránk mosolyognak, ők ilyenek. Most hogy ez a "kutyából nem lesz szalonna" vagy a " van az a pénz" esete? De, hogy nem "teccik", az biztos!
Bercifiu
@volvós: A köcsögnek már nagyon kitágították.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.