Szombaton délután Keszthely városában négy tizenéves fiatal "feszültséglevezetésből" megtámadott és megvert két embert – írta meg a police.hu.

A négy fiatal először egy 41 éves, majd nem sokkal rá egy 20 éves férfit bántalmazott. Az idősebb férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg a fiatalabb áldozat könnyebben sérült. Mindkettejüket kórházba szállították.

Vallomásuk alapján a fiúk minden előzmény és szóváltás nélkül támadtak rájuk és addig verték őket, míg valaki arra nem tévedt. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság elmondása szerint az elkövetőket egy órán belül elfogták. A két 18 és két 19 éves gyanúsított ellen súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság miatt zajlik a nyomozás. Az elkövetők szabad lábon védekezhetnek.

A tinédzserek rendőrségnek tett vallomása szerint az eset előtt alkoholt fogyasztottak és "csak" feszültségüket szerették volna levezetni. 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
KIsgyerekek !! Ha feszültség van bennetek,
nem verni kell, hanem kiverni !!! Barmok !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@silber13: Hogyne! Aztán majd megint a rendőrt veszik elő.
silber13
@miazavalami: Dehogy veszik, dehogy veszik, hiszen akkora szegény rendőrökben az gyakorlatilag állandó és adott esetben plusz még a pillanatnyi feszültség, hogy másképp nem sikeredik levezetni, ami érthető ugyi?:-))
wagabund
ez a baj itt kéremszépen...nem tanította nekik senki, hogy a legjobb, leghatásosabb, ráadásul örömetokozó feszültséglevezetés a vagina...namost, ha nem akad ilyen csoda, akkor marad a recska..
Garantált a nyugodt, békés élet.

mottó: üres zacskó, tele has...ez a nyugalom záloga.
Mariner1
Olyan címek miért nincsenek, hogy:
1. Feszültséglevezetésből rongálták a tinik a zsidó sírokat Gyöngyösön?
2. Brutális vandálok vertek járókelőket Keszthelyen?

A kérdés akadémikus volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.