Ahogy nemrég megírtuk, az Emmi KDNP-s államtitkára egy ismerőse Facebookon posztolt fotójával akarta bebizonyítani, hogy miért jó az embereknek a vasárnapi zárva tartás és miért nincsenek veszélyben a munkahelyek.

A fotón azt lehetett látni, hogy háromféle munkakörbe keres dolgozókat a Tesco egyik áruháza: pék kemencést teljes munkaidőre, valamint éjszakai árufeltöltőket – vasárnap éjjelre –, és eladókat részmunkaidős állásra. Ez az, ami aztán a felháborodást okozta a magyar Facebook-felhasználók körében.

Nem telt el sok idő, amíg megjelentek az első dühös hozzászólások a fotó alatt. Ezután már le sem lehetett állítani a háborgó "tömeget", az emberek szó szerint sorozták véleményükkel Rétvári Bencét. A kommenteket meglepő módon eddig még nem távolítták el az oldalról, bár az is lehet, hogy az államtitkár is hűen betartja a vasárnapi munka tilalmát.

Most ebből a kommentözönből válogattunk ki néhányat, melyeket szó szerint idézünk:

- Kedves Bence drága jó édesanyád inkább nyelt volna le nem kéne ilyen f*szságokat olvasni legalább :)

- Magadtól vagy ennyire hülye vagy segítenek? Képzeld én meg láttam egy milliomost, ezért nincs is szegénység. Logikából egyes.

- Bence! Szerintem az éjszakai árufeltöltő pont neked való meló! Azt' beszélgethetnél legalább a "keményen dolgozó kisemberekkel", hogy nekik mi a véleményük! Te gyökér! (T)

- Rétvárinak meg a giccskeresztény haverjainak azt kívánom, hogy minden vasárnap jöjjön rájuk a szaporafosás, de a papír már előtte szombaton elfogyjon. Mindig.

- Nem tudom eldönteni, hogy ez most cinizmus, vagy a legsötétebb butaság megnyilvánulása. Miért nem jelentkezel, legalább életedben először dolgoznál is.

- Életedben egy becsületes munkád nem volt! Becsapjátok a hívőket, visszaéltek az emberek Istenben való hitükkel. Isten nevében "beszéltek".. közben minden szavatok a gonosztól származik!

- Gratulálok, hogy ilyen ostoba gyökerek mondják meg, hogy mit tehetek vasárnap... Ugye a templomok is zárva lesznek, ha már az Úr is megpihent a hetedik napon? És a stadionok, színházak, gyárak? Ha már homár, mindenkinek jár a családi vasárnap....Ostoba műkeresztény gyökér...

- És nincs globális felmelegedés, mert most is fázik a lábam, meg nincs éhezés sem, mert én ma már ettem...

- Te kis hülye... Itt nem arról van szó leginkább, hogy kit mikor fognak kirúgni (előbb vagy utóbb), hanem hogy tetves görény módszerekkel nyírbáljátok az emberek lehetőségeit, szabadságát, jogait (...).

- Rétvári Bence Úr! Igazán keresztényi tett volt sok ezer kereskedelmi dolgozóval kiszúrni!Legyenek átkozottak!Az Isten bűntesse meg Önöket!Mielőbb bukjanak meg !!!Kapják vissza amiket tettek az egyszerű emberekkel!Több milliós fizetéssekl könnyű prédikálnotok!Lesz még választás és akkor

- Tessék! Bebizonyította: tényleg hülye.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Na itt a közvélemény kutatás az fb oldaladon rétvári Viktor felszopó Bence úr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@m.macskosz: 08:31

...De legalább ÖSZINTE vélemény, nem seggnyaló
beszólás ! Kicsit erös, de ez a f@sz megérdemli !!
F_Viktor
@micfild: Írod:
"Ott vannak mindenhol, nem lehet őket kipucolni, csak olyan eszközökkel, amiket ők is alkalmaztak. De ha az ellenzék valóban olyan demokratikus, mint amilyennek kéne lennie, akkor elvileg ezeket a lépéseket nem lépheti meg. "

Így igaz! Ez a 22-es csapdája...
Tavaly ezért támogattam a demokratikus pártok összefogását, győzelem esetén ideiglenes kormány amely nem éppen demokratikus módszerekkel visszaállítja magát a demokráciát, létrehozza az ellenőrzési lehetőséget, a fékeket és ellensúlyokat, majd felállítanak egy új, szakértő kormányt.
petike
@F_Viktor: Igen, ezt kellene tenni.
Csak sajnos, amíg az "összefogó" embereknek az a legfontosabb, hogy közülük ki legyen a miniszterelnök, addig nem lesz győzelem.
Levendula
Ezek még azt is eltérítik a hittől, aki hitt istenben.
ferii
Demokrácia ide,demokrácia oda,miért kellene megvárni a választást?Egy semmire sem alkalmas kormányt meg is lehet buktatni,mielőtt még több kárt okoznak,már most is annyi rosszat tettek,amit talán húsz év alatt sem lehet helyrehozni. Néhány országban mostanában is volt rá példa.
Bercifiu
H Péter és a seggnyalója Bence. Kertészkedni általában a hét végén szoktak.
De most mi van? Megveszed szombaton délelőtt a palántát, s hagyod vasárnapig hervedni, s aztán csodálkozol, hogy olyan szar lesz belőle mint a bencus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.