Ezúttal a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában történt a malőr – írja a NOL.hu. Az adásban a lengyel-magyar barátság napjáról emlékeztek meg. Ennek kapcsán akartak Csizmadia László CÖF-elnökkel beszélni, ám ez csúfos kudarcba fulladt.

Elsőre a telefonkapcsolás egyáltalán nem is sikerült. Másodikra pedig a műsorvezető legnagyobb meglepetésére a DK egyik képviselője, Varju László szólt a telefonba. A riporter ekkor zavarában azt mondta, nem őt akarták felhívni, de biztos neki is van véleménye a két ország barátságáról.

Varju le is csapott a lehetőségre és nyilatkozatot rögtönzött a lengyel-magyar együttműködés elmélyítésének lehetőségeiről és Áder János lengyelországi útjáról. Utóbbi kapcsán úgy fogalmazott, ellentmondásos volt, hogy a köztársasági elnök "Orbán Viktort bírálta". A DK-s szerint ugyanis ezt jelentette Áder beszédének ez a mondata: "csak annak a nemzetnek van jövője, amely képes messzebb látni saját pillanatnyi érdekeinél".

A műsorvezető ezt követően megköszönte a beszélgetést Varju Lászlónak, majd ő is idézett egy mondatot a köztársasági elnök beszédéből: “Csak az a nemzet remélheti mások tiszteletét, amely kiáll a saját igazáért, de a másét is tiszteletben tartja".

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hát gyerekek nem megy nektek sem a tv sem a rádiózás ! :))
csetere
@nyanya001:Legalább egy jót röhögtünk, mert ez már nem nevetséges, hanem KÖZröhej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.