Ahogy mi is megírtuk, hétfőn nagygyűlést – ami igen csak kicsire sikerült – tartott a Civil Összefogás Fórum és a Békemenet Sümegen, hisz nemsokára időközi választás lesz Tapolcán.

A Népszabadság írása szerint a megmozduláson Bayer Zsolt keményen bírálta Simicska Lajost. Az ötös számú párttagkönyv tulajdonosát megdöbbentette, hogy odáig jutottunk harmincéves barátság után, hogy Simicska simán leügynöközze Orbánt, és azt is hozzáfűzte:

ekkora gazembert még nem láttak, mint Simicska Lajos.

Szintén a Népszabadságnak adott interjúban Harrach Péter úgy nyilatkozott, szerinte a Hír Tv és a Magyar Nemzet már nem ugyanaz, mint eddig és joggal tartanak attól a kormánypárti politikusok, hogy hátba fogják támadni őket.

A KDNP frakcióvezetője úgy gondolja, hogy egy, az elkötelezettség helyett érzelmektől és sértettségből vezetett választási kampányban fennáll a veszélye a korábbi partnerek hátbatámadásának. A miniszterelnök és Simicska közti háború szerinte nem szól másról, mint a nagyvállalkozó személyes sértettségéről, aki szerinte brutális támadást indított Orbán Viktor ellen.

A KDNP-s politikus hozzátette, hogy ez a sértődés a jobboldalt csak még jobban összekovácsolja, hisz az ügy inkább szimpátiát és együttérzést ébreszt vezetőjük iránt, bár azt nem tartja jónak, hogy most a nemzeti érzelmű embereknek nincs megfelelő felületet a tájékozódáshoz. Harrach úgy érzi, hogy a miniszterelnök melletti lojalitás és szolidaritás lelkiismereti kötelessége, így minden felkérést mérlegel a Hír Tv, Magyar Nemzet ls Lánchíd Rádió bojkottálásával kapcsolatban.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Okosan csinálja simicska...elég ha néha elhint ezt azt, hogy folyamatosan legyen min rágódni és szépen de folyamatosan apad a támogatottság...ha egyszerre borítana ki mindent a fele azonnal elvesznek a fideszes médiapöcegödörben. Bayer te senkiházi, kukucskálj be a fidesz pártházba vagy a tükörbe aztán találsz még ott gazembert...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Strong: Lajkoltalak, mert az elkepzelesed jo, csak eppen mar nincs 3 eve Magyarorszagnak, hogy kivarjon egy ketes kimenetelu ujabb valasztast, mert akarmennyi botrany is van a viktor korul, de sajnos, akkora hatalom is van a kezeben, hogy ujra alkalma legyen megvarialni egy ujabb valasztast, es ezt nem szabad megengedni! Ha a bili dol ki elobb, akkor MUSZAJ legyen elorehozott valasztasokat, uj kormanyt felallitani.
Tudom, szepen belevarazsolta az Alapkatyvaszba, hogy ne lehessen valasztani, csak 4 evenkent, de ha kiderulne rola mielobb, hogy siman csak hazaarulo, akkor nem lesz eleg, hogy semjenzsoti, vagy egy masik simlis helyettes vegye at a kormany iranyitasat. Ez a harc mar regen nem Simicska es orban kuzdelme, hanem Simicska es az egesz korrupt kormanye.

Sullyesztobe veluk, mielobb!
nezelodo
Hát HaragosPapuska, nagyon mocskos dolog mások hátbatámadása, nem annyira keresztényi. Jogosan fosnak a dakota-keresztények, elég, ha csak annyit kapnak vissza, amennyit ők tettek másokkal. Torgyán, Dávid I. Herényi, Gyurcsány, Hunvald, és nagyon hosszú még a sor, a felcsúti juhászig.
karma1
@Cameronballon57: Igazad van, orommel megtettem, bar kulfoldon elek. Mindent bele!!!
eszegfu
@Cameronballon57: Kösz., hogy feltetted a cimet, éltem is vele!
kukac50
Orbántól,Rogántól, Lázártól ,Szíjártótól Bayertól Mészáros Lőrinctől kisebb gazember még Simicska is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.