Úgy tűnik, valaki nagyon szeretné ellehetetleníteni Kulcsár Gergelyt, ugyanis újabb kompromittáló levelezését hozták nyilvánosságra – értesült a 444. Az email még 2012-ben íródott és azon aggódik benne a köpködő politikus, hogyan úszhatnák meg a holokauszttal kapcsolatos parlamenti megemlékezést.

A Jobbik politikusa arról írt, 2011-ben ezt úgy "oldották meg", hogy a házelnöki megemlékezésről távol maradt, aki akart. Kulcsár szeretné tudni, hogy ezt idén is meg lehet-e csinálni vagy mit kell tenni akkor,

ha valamelyik "biboldó-bérenc" frakció kezdeményezi,

hogy felállva emlékezzenek a "kamukauszt állítólagos áldozataira".

A 444 megkérdezte a Jobbikot is erről a levélről, akiktől azt a választ kapták, sok témát vitatnak meg a levelezőlistán. A levélnek anno nem volt következménye, de tanultak az akkori mulasztásokból és a Jobbik nem tűr semmilyen kegyeletsértő megnyilvánulást. Azt is nyomatékosították, hogy számtalanszor elmondták már, nem tagadják a holokausztot, minden népirtást elítélnek és egyébként sem ismerik a biboldó-bérenc kifejezést.

Kulcsár Gergely nemrég azzal hívta fel magára az országos média figyelmét, hogy egy szintén korábbi levelezéséből kiderült, beleköpött a Duna-parton található, holokausztnak emléket állító vascipők egyikébe.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Úgy vazze,hogy nem kötelező képviselőnek lenni százezrekért,hanem el lehet menni lapátolni havi 47 ezerért te aljadék tetű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.