A következő másfél-két évben a jelenlegi növekedési pályán marad a magyar gazdaság – jelentette ki Varga Mihály a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének rendezvényén.

A miniszter elmondta: nemcsak a kormány mondja azt, hogy a következő évben nem irreális a hazai össztermék (GDP) 3 százalék körüli növekedése; egyre több elemző, külső intézmény – köztük a kormánnyal szemben kritikus intézmények is – beszél arról, hogy "2015-2016-ban Magyarország szempontjából inkább pozitív kockázatokat látnak, jó esély van arra, hogy fölfelé korrigálják a növekedési előrejelzéseket".

Varga hozzátette: a magyar kormány is ezt teszi, a legutóbbi számítások szerint idén 2,8-2,9 százalékkal nő a magyar gazdaság.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Misi, Misi, már megint hazudsz. Ha te lennél Pinokkió, az orrod már Makóig érne.
sentinel216
Vargának annyit ér a szava és ígérete, mint Kispiricsi faluvégén a sánta kondás segédnek. Lám a vasárnapi bezárás ellen is tiltakozott, de a szakmailag jártasabb körösztények eltiporták a józan ész szavát.
Knapp75
Fordulat már volt bőven a felcsúti szélkakas politikájában, majd akkor szóljanak, ha valami kiszámíthatót terveznek!

(Varga azt is mondta most, hogy hamarosan csökkenhet a telekommunikációs adó, miközben ősszel a netadót pont azért akarták bevezetni, mert a zemberek "adót csaltak" és inkább a neten kommunikáltak telefon helyett. Érdekes.)
simmering73
Misi, Misi, már megint hazudsz. Ha te lennél Pinokkió, az orrod már Makóig érne.
pbalage
tojok rá mit ígérget, mert egy szarszagú országban akkor sem jó levegőt venni.
Hofipisti
Vargára időnként úgy jön rá az Ígéretek áradata, mint normál emberre a hascsikarás. A különbség csak az, hogy az utóbbiból általában lesz is "valami"!
sentinel216
@simmering73: Elég lenne, ha az orruk a Markóig érne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.