Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár ezentúl minden csütörtökön sajtótájékoztatót fognak tartani, amelyen elmagyarázzák a kormány döntéseit – értesült az Inforádió.

Az oldal információ szerint azért döntöttek így a kabinetnél, mert bár a kormányzás eredményes, a mostaninál hatékonyabban kell elmagyarázni a közvéleménynek, miről szólnak a döntések. A tavalyi választások miatt az úgynevezett szolgáltató típusú kormányzati kommunikáció háttérbe szorult, ezt szeretnék visszaállítani. Így ezeket a sajtótájékoztatók a szokásosnál hosszabbra tervezik, lesz lehetőség kérdéseket feltenni és beszélgetni is.

Az Inforádió arról is ír, a módszerváltást mutatja az is, hogy az államtitkárok többet nyilatkoznak a szakterületeket érintő ügyekről, emellett az egységes kommunikáció miatt rendszeresen egyeztetnek a kormányzati kommunikációért felelős szakemberekkel.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
nekem már elmagyarázták a zeeemútötévben.
Személy szerint nem igénylem a további rizsázást.
Főlökött
Közpénzből dotáltan az esti - mesét elő is adhatják, személyes kábításnak ! Nagy élmény lesz ! /remélem minyimum 18-as karikával - csak felnőtteknek címszóval !/

Értelme nem igazán sok, mondanivalója pedig csekély, a tapasztaltak alapján. Egy nagyon drága esti mese lesz számunkra...ennyi és nem több!
colibri
Már késő! Talán egyre kevesebb embert érdekli. Csak minél hamarabb vége legyen, mert az elmúlt 5 év is nagyon sok volt már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.