A szerdai demonstráció a Szabadság hídon már véget ért, ismét zavartalan a közlekedés – közölte a rendőrség szerdán honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében felidézte: délután 4 órakor 11 személygépkocsi megállt a Szabadság hídon és lezárta az útpálya egy részét. A helyszínen a BRFK és a Készenléti Rendőrség munkatársai segítették a forgalmat.

Tüntetők foglalták el a Szabadság hidat

A rendőrök felszólították a 11 gépjármű vezetőjét, hogy hagyják el a hidat. Velük szemben szabálysértési eljárást indít a BRFK – írta a rendőrség.

Múlt szerda este a Lánchidat torlaszolták el több autóval demonstrálók. Büki Zoltán, a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság vezetője a helyszínen azt mondta: be nem jelentett demonstrációjukkal "az alkotmányos rend visszaállításáért" és az Alkotmánybíróság függetlenségéért tüntetnek. Azt akarják elérni, hogy hívják vissza a testületből a "pártkatonákat", ennek érdekében a következő hónapokban "még rengeteg ilyen" tüntetést fognak szervezni – mondta.

Másnap Kocsis Máté, a Fővárosi Önkormányzat önkormányzati és rendészeti tanácsnoka közleményben tudatta, hogy a főváros a Lánchídon tartott szerda esti, be nem jelentett demonstráció miatt feljelentést tesz.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@volvós: Tudod, ha felfogják az emberek, hogy ez a rendszer kritikája, és eljut azokhoz is, akik csak a közmédiában látható/hallható, akkor megérte. Nem az volt a lényeg, hogy egy vagy tizenegy vagy ezeregyszáztizenegy autóval bénították meg a híd forgalmát, mindegy.
A rendőrség által elterelt autók rendesen megterhelték a rakpartok és egyéb menekülő útvonalak forgalmát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ferii
Az anyátokat büntessétek, ingyenélők!
Juszuf
@m.macskosz: Akkor azoknak miért nem volt joga, akik a választások után a szavazatok újraszámolását kérték. Egyáltalán minek megtartani 90 napig mikor egyszer sem számolják újra a "kék cédulákat".
m.macskosz
@izo: tegnap, 20:18
Tőlem lezárhatják, engem nem rendített meg sem a taxis blokád, sem a BKV sztrájk.
Azért érdekes lenne megtudni, vajon mely párt szimpatizánsai szívnának, gyanítom,
a luxus kategóriájú autók tulajdonosai nem a baloldaliak közül kerülnek ki.
Most úgy hirtelen az jutott eszembe, hogy Bajnainak egy Skodáját lopták el, Orbán meg páncélozott Mercivel szokott meglépni a fidesz nagygyűlésről...
karma1
@m.macskosz: Hagyd a fenebe, tudod, idejon hulyesegeket frocsogni, oszt azt hiszi, hogy o az esz,... nem kell belemenni a baromsagaiba, ennek aztan magyarazhatsz, azt se tudna megmondani, ha hirtelen rakerdeznenek, hogy hanyadika van?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.