Annak ellenére, hogy a Facebook a felhasználók feljelentései nyomán törölte a Fidelitas Provokátorfigyelő oldalát és az adatvédelemi hatóság is egyértelműen azt mondta, törvénytelen a kezdeményezés, mégis folytatódik a "provokátornak" titulált ellenzékiek listázása – számolt be a Kettős Mérce.

A Provokátorfigyelő a korábbi, Dr. Tény nevű kormánypárti propagandaoldalra költözött. A blog szerint a lapot egy év után aktivizálták és sok pénzért reklámozzák Facebookon. A "Dr. Tény" a Fidesz válasza volt a tavalyi választási kampányban a kormánykritikus Ténytár blogra. Hogy pontosan kik a szerzői, nem tudni, mert nincsen impresszum az oldalon.

A megújult Provokátorfigyelő rögtön hat általuk "álcivilnek" titulál emberrel indít. A Kettős Mérce kiemelte, hogy március 15-én azok közül az ellenzékiek közül, akik a kormánypárt rendezvényén voltak senki nem állította magáról, hogy civil lenne, így szerintük a Fidesz össze akarja mosni a valódi civileket a pártok aktivistáival. A blog arra is felhívja a figyelmet, hogy az oldalra feltett hat ember közül kettő egyáltalán nem is volt jelen az idei március 15-ei ünnepségen.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A kis seggnyaló taknyok mindenáron be akarnak nyalni barnáig.
Pedig már eléggé ég a fidesz házatája, a nyikhajok mégis szítják a tüzet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Épp most néztem meg, röviden, egy hányinger! Hiába, a fiatalság igyekszik "felnőni" a "nagyokhoz"! Gusztustalan, és tényleg tetvekből áll! (Elnézést kérek a tetvektől, amiért hozzájuk hasonlítottam ezeket a parazitákat!)
ferii
Kinyalhatják a hátsómat,akkor amikor legbarnább!
világlátó
Ahogy ez már ismert, most fog igazán erősödni a fasizálódó erőszakszervezet. Mindig így van ez, amikor a hatalom szarban van. Most hívják elő a kutyákat, a titkosrendőrséget, a besúgó hálózatot, no és a Békemenetet.Az Andrássy útat teljesen betöltő elbutított tömeg lesz a felhatalmazás az erőszakra, mindenre.
Lám még mindig tűri a társadalom hogy szembeköpjék és seggberugdossák ócska, hitvány alakok.Bocsánatot kérek a szar és a segg miatt, nem szoktam ilyeneket, de most nagyon mérges vagyok. A fiataljainknak pedig fel kell nyitni a szemét, hogy majd később ne szégyenkezzenek amiatt, hogy alantas szolgálatba álltak.
aremy
@Dr. Felipe: az a mi kölkünk mondanák a nyálasok.
kukac50
A Fiatalok nem lehetnek ennyire hitványak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.