Szeptembertől a pedagógus életpálya részeként újabb 3,5 százalékos béremelés várható – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere éves meghallgatásán az Országgyűlés kulturális bizottsága előtt szerdán, Budapesten. Jelezte: az emelés 2016-ban és 2017-ben is folytatódik majd.

A miniszter kitért a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) átszervezésére, amellyel reményei szerint a szervezet működése a kezdeti nehézségek után átláthatóbbá válik.

A szakminiszter a felsőoktatás területéről azt mondta: sikeres volt az adósságkonszolidáció, stabil az anyagi bázis, tavaly pozitív egyenleg alakult ki, és 21,8 milliárd forintos többlettel zártak a felsőoktatási intézmények.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Ezt ismerjük. Majd... Semmi nem lesz belőle. Akár ott lesz még ez az ember akár nem. Elcseszte !
Senara
A 3,5 százalék annyit jelent , sokan más adósávba kerülnek és többet adóznak ?
tivoli
Szerintem így is túl vannak fizetve. Heti 20-24 órákért százezreket csípnek fel nettóban.
Levendula
Már megint? :(
A Medgyessy kormány idején lett a szomszédnőnek több mint 200 ezer forint nettó a pedagógus fizetése. Azóta nettó 348 ezer forint lett a gyakori emelgetéseknek hála...
Az orvosok miért nem érdemlik meg ezt a bért? Mert "csak" emberek életét mentik meg?
silber13
Nagy szarjankók vagytok ti páterek! Kenetteljes pofával, reklámmacska-szerű szemforgatások közepette ígéritek a túlvilági, mennyek országának eljövetelét, és mit ád Isten, addig is itt a földön esmég csak ígérgettek: a pedagógusok béremelkedésének beköszöntét! Mert ígérni tudtok, ( másból sem álltok ki ) miként itt a földön azonképpen a mennyek országának vonatkozásában is!
papa.49
Ígérni ,,nagyon tud,, betartva meg úgyse lesz, tehát csupán kiszellőztette a lepcses pofáját!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.