A Blikk névtelen, bennfentes forrása szerint Tarsoly Csaba személyi titkárának, Mikuska Zoltánnak az élettársa nem más, mint Polt Péter legfőbb ügyész nagyobbik lánya. Ezt Mikuska Facebook-oldaláról is le lehetett szűrni, hiszen közös fotók is fellelhetőek voltak többek közt a pár másfél évvel ezelőtti nyaralásáról.

A titkár a Quaestorhoz még a Miniszterelnökségről igazolt át körülbelül három évvel ezelőtt. Régi munkahelyén közel egy évig munkálkodott osztályvezetőként, majd a Hivatalos Értesítő alapján 2012-ben távozott közös megegyezéssel. Azóta Tarsoly jobb kezeként van jelen a Quaestornál, sőt a Győri ETO – a cégcsoport focicsapata – tanácsadójaként többször is képviselte a klubot.

A lap néhány nappal ezelőtt próbálta keresni Mikuska Zoltánt a Quaestornál, de hiába kérték el a telefonszámukat, visszahívást már nem kaptak. Ezek után Polt Péter lánya eltávolította a közös fotójukat, a személyi titkár pedig felfüggesztette közösségi oldalát, valamint a LinkedInről – szakmai közösségi portál – is törölte magát.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@nezelodo: Mint a középkorban. A nagyurak lányukat annak adják, akinek családjával szövetségre akarnak lépni a nagyobb hatalomért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: A ,,tökházat,, mert én így hívom az ,,útitársat,, nem igen találsz ha igen horror áron, ha belegondolok volt mikor utána hajították az embernek szinte semmiért, nekem is volt 601. es egy időben, meg csináltam is jó sokat, de mára már kikoptak a használatból szerencsére...
Majd körülnézek valami biztos lesz amit még nem láttál itthon, csak azért arra készülj fel lelkileg rengeteg olyat is fogsz látni amivel nem lehet dicsekedni, szegénységet, és főként gonoszságot, tudod haragudtam a Gyurcsányra nagyon mikor mondta a ,,kurva országot,, de mára még inkább igaz az állítás...
Jó pihenést neked jó éjszakát...
karma1
@papa.49: Elore is koszi, mivel Pest kozepen, az uj Peter Falk szobor melletti hazban laktam a Koruton 2012-ben (es most is ott fogunk megszallni), TUDOM, mire szamithatok, sajat szemunkkel lattuk a szerencsetlen hajlektanokat, amint az UTTESTEN, ket auto KOZOTT aludtak napkozben a Falk Miksa utcaban. Hat eleg nehez volt megmagyarazni a ferjemnek, hogy ezek az emberek nem jokedvukben vannak ott, hanem mert nincs munkajuk, es igy erthetoen lakasuk sem. Ezzel az allitasommal jo vitaalapot nyujtottam tivolinak meg verocenek, szandokannak, hogy en azt nem jol lattam. 54 eve van ott lakasunk, tudom, hogy regen ilyen helyzet nem volt. Azert sokmindenre kivancsi vagyok. Szoval koszike...Legyen szep napod...:o)))
papa.49
@karma1: Látod én meg a Belvárosban a Molnár utcában nőttem fel, milyen kicsi a világ...Egy idézet a Generáltól ,,én még emlékszem hol a Tejbüfé,,...
karma1
@papa.49: En meg ettem is a fincsi kaszinotojast meg a sajtrollot ott,... Huuu, de reg volt...:o)))
papa.49
@karma1: Kissé ,,felnőttünk,, sajna...
Julius62
Polt Péternek nem volna ezen a poszton helye egy demokratikus államban, de mi nem vagyunk azokhoz az államokhoz sorolhatók. Sajnos Észak- Korea és Fehéroroszország hasonlít leginkább hozzánk valamint az Argentin válság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.