Az országos tömegközlekedési szoftver fejlesztését, a távolsági buszok és a vonatok menetrendjének összehangolását, közös internetes felületen való megjelenítését, az egységes jegyárusítás létrehozását és az utastájékoztatás korszerűsítését tekinti fő feladatának Vitézy Dávid miniszteri biztos.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Túl nagy feladat az ,,orrfúrós Dávidkának nem gondoljátok???
Dr. Felipe
Ennyi mindent egyszerre? Aztán látszatja mikor lesz a "munkának"? Úgy sohanapján.
Toby
Azannyát, hogy nem szakad meg az orrturi bunkó !

Amúgy a felsorolt feladatokat egy, a valamikori Autóforgalmi Szakközépiskola, Gépjármű Forgalmi Szakán ( anno Bp. XIII.ker, Gömb u. 53.) érettségizett emberke kisujjból elvégzi !
feleselek
Ahogy észrevettem, megpróbálja mégjobban összekutyulni a menetrendek elérhetőségét...
Amíg Ő nem fért hozzá, beirtam a keresőbe "BKV menetrend" kiválasztottam a jármü tipusát és számát, hipp-hopp megjelent a menetrend hétköznap, munkaszüneti nap és ünnepnap cimszó alatt.
A mostani, enyhén szólva kissé bonyolultabb és mit,ne mondjak, nekem 20 percbe került, hogy kitaláljam, mit hol és hogyan találok.
Szuper! Ez a jövö...!
wagabund
Ez a fiatalember még egyetemista korában tűnt fel, mint a VEKE vezetője...feltűnően jól látta el a munkáját... amit később honorált a hatalom...jó, egy kicsit nagyobb kabáttal, mint ami rávaló...

Egyébként a mostani feladatát komoly szakembergárdára bízta...ha ez nem sikerül, akkor le is út, fel is út...és ezt tudja ő is...

Persze, ha nem sikerül megoldania ezt a feladatot, akkor mi, tömegközlekedők szopjuk a legnagyobb lompost, nem ő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.