Nemzetközi mércével mérve is óriási skandalum a Quaestor, a Buda–Cash és a Hungária Értékpapír botránya. Ha igazak az MNB számai, akkor a világhírű amerikai csaló, a „Wall Street farkasa” piti tolvajnak tűnhet a magyar követőihez képest. Jordan Belfort, akiről a közismert hollywoodi filmet forgatták, 200 millió dollárral vágta át az ügyfeleit, míg a Quaestor-ügy nagyjából 600 millió dollárról szólhat. A következmények beláthatatlanok, főként ha igaznak bizonyulnak az ellenzék vádjai, miszerint voltak fideszes vezetők, akik előre tudták, hogy bedől a Quaestor, és „bennfentesként” időben ki tudták menekíteni a pénzüket a cégcsoportból. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Legyünk rá "büszkék" legyőztük az amcsikat.
Sziszifusz
@micfild: "Magyarország jobban teljesít", főleg az utóbbi időben.
kamazuka
Legyen ez üzenet a világnak,és egyben fricska is a gazdasági nagyhatalmaknak!
Tianonért!
Nálunk ez,simán kivitelezhető!
Hja,hová születni,tudni kell!
Kérem,itt,hogy hűtlen kezelés,meg Nokiás doboz,nincsen.
Majd a harmadik következő kormányzó párt idejében simán felmentenek mindenkit,bizonyítottság hiányában!
Tényleg,én is kérek felmentést 9 évre előre,és még kártérítést is megszavazok magamnak,meg hogy alaptalanúl megrágalmaztak.Kérem,mert roszak a törvények nem az én hibám.
Lopásra ösztönző jogszabályok?
Ugyan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.