Komoly bizalmatlanság húzódhat meg annak hátterében, hogy a jogszabályokon átlépve Áder János köztársasági elnök személyi védelmét nem a Terrorelhárítási Központ, hanem a Készenléti Rendőrség látja el – írja a hvg.hu.

A Köztársasági Elnöki Hivatal a lap megkeresését nem kívánta kommentálni, a rendőrség és a TEK pedig nem reagált. Áder állítólag azért választott másik rendőri egységet, mert a találkozói nem maradtak házon belül és a TEK súgott Orbánnak, hogy a köztársasági elnök kivel, mikor találkozik.

A TEK folyamatosan jelentett Orbánnak Áderről?

Az Orbánnal folytatott beszélgetéseiből világossá vált számára, hogy a miniszterelnök valamennyi programjáról képben van. Nem csak arról, ami a heti tervében benne van, hanem az összes találkozójáról.

A TEK vezetőjének, Hajdu Jánosnak közvetlen bejárása van a miniszterelnökhöz, és egyedüli a rendőri vezetők közül, aki egyáltalán nem kötődik Pintér Sándorhoz.

A hvg.hu többször írt már a Fideszen belüli ellentétekről és vitákról, így arról is, hogy a Fideszben a "veteránoknak" nevezett Áder János- Kövér László-Pokorni Zoltán-trió többször kritizálta a miniszterelnök politikáját, hiányolva az elmaradt társadalmi konszolidációt.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Sokáig orbánc jelentett, most elvárja, hogy neki jelentsenek !
Jó lenne figyelmeztetni a pápát, hogy vigyázzon ezzel a mocsok orbánccal.

Amúgy (K)ádernek tollpihe formájában esett le a tantusz ! Későn é(b)r(ed)ő típus !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
nemááá...mijalófaszt akar tudni a KE-ről, ami fontos? Nem hiszem, hogy bármi fontos dolog történik ott fönn a palotában. Orbán a karmester, a többi meg úgy muzsikál ahogy akarja. Bárki legyen az...

Az itt irogatókról is azt tudnak, amit csak akarnak. A Hatalom így-úgy, de szeret mindent tudni...ha kell, akkor egymásról is...
m.macskosz
@wagabund: Ahogy mondod. :(
Vihar a biliben.
Áder is egy g..i, csak kisebb, mint a miniszterelnök.
Nem sokkal kisebb.
Yoda69
Ugy latszik orban nem tud szabadulni a berogzodott szokasoktol. A kadar rendszerben o jelentett simicskarol, most pedig neki jelentenek a K.E.-rol es gondolom meg sok ezer mas emberrol, foleg ellenzekiekrol. A kubatov naci listazasa jelesre vizsgazott.
bakegya
@Yoda69: yesssss-inog a cölöp...szédül a teknős...ideje.
Desischado
@vonotok: Én nem csalódtam, mert tudtam, hogy erre számíthatok.
Igen, birom! És te? Minden okés? Rég nem írtatok! (szipp)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.