A győri önkormányzatnak egymilliárd forintja van a Quaestornál, ehhez addig nem nyúlhatnak, amíg az MNB vizsgálata zajlik - írja a Kisalföld az önkormányzeti közgyűlésen elhangzottakra hivatkozva. A Kisalföld tudósításában azt írja, hogy a győri egymilliárd már ismert információ, az az újdonság, hogy nem nyúlhatnak a pénzhez. A győri önkormányzatnak ezek szerint nem szóltak a kormány részéről, miközben például a Szijjártó Péter vezette külgazdasági és külügyminisztérium szervezete, a Magyar Nemzeti Kereskedőház még az előtt kivette pénzét, 3,8 milliárd forintot a Quaestortól, hogy az bejelentette a csődjét. Borkai Zsolt polgármester azt is elmondta, hogy "jelenleg egyébként sem venné ki a pénzt az önkormányzat, mivel rendkívül kedvező a pénz kamatozása. A kamatfizetés júniusban lesz". A gazdasági osztályvezető pedig egy újabb kérdésre azt mondta, hogy más brókercégeknél nincs pénze a győri önkormányzatnak. Ebben a cikkünkben összefoglaljuk, hogy a Fideszben már az előtt...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@lópicigáspár: kifejezetten nem azért ültették... borkait azért ceretik a győri nyugdijasmamik- mert olimpiát nyert és még ollanhelyesfiú is .
Esze semmi, erkölcsileg nulla.. viszont szijrágópetike unokatesója.
human
Győrnek 1 milliárdja ragadt bent a Queastorban és büszke rá.
"jelenleg egyébként sem venné ki a pénzt az önkormányzat, mivel rendkívül kedvező a pénz kamatozása. A kamatfizetés júniusban lesz"
(most a fejemet fogom)
lópicigáspár
Háááát! Ezt a polgármestert se az eszéért ültették a bársonyszékbe!
human
@Horizont: Ez olyan mintha az utcán kirabolnának és a rabló megígérné, hogy holnap visszaadja kamatostól. Ő meg boldog, hogy még keresett is az egészen. Idióta (vagy gyenge védekezés).
Senara
Azt gondolja a kisbefektetők kárára kamatot fizetnek neki , vagy hazudozik mert tudja a pénz vissza megy a közösbe ?
JAJMÁR
A Győr meg is fogja kapni! Ebben biztosak, és én is biztos vagyok.
(Sok mindent nem érthetünk mi meg... )
micfild
@lópicigáspár: kifejezetten nem azért ültették... borkait azért ceretik a győri nyugdijasmamik- mert olimpiát nyert és még ollanhelyesfiú is .
Esze semmi, erkölcsileg nulla.. viszont szijrágópetike unokatesója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.