A DK a parlament nemzetbiztonsági bizottságának rendkívüli összehívását kezdeményezi a legfőbb ügyész szerepének tisztázására a Quaestor-ügyben, egyúttal követeli Polt Péter azonnali nemzetbiztonsági átvilágítását.

Vadai Ágnes, a DK politikusa, független országgyűlési képviselő az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a "fideszes brókerbotránnyal" kapcsolatban megkerülhetetlen Orbán Viktor miniszterelnök felelőssége, de nem indokolható a vádhatóság kivárása sem.

A Blikk előző napi cikkére utalva azt írta: miután napvilágot látott, hogy a Quaestor cégcsoport őrizetbe vett elnök-vezérigazgatójának, Tarsoly Csabának a titkára "szoros kapcsolatban áll" Polt Péter lányával, "felmerül a gyanú, hogy az ügyészség késedelmes intézkedése mögött összefonódás húzódhat meg".

A DK szerint a Polt Péter vezette hatóság elfogult lehet a vizsgálat során a gyanúsított "fideszes bróker" javára, mindez pedig felveti annak lehetőségét, hogy Polt Péter nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a Legfőbb Ügyészség élén – közölte Vadai Ágnes, ezzel indokolva a nemzetbiztonsági bizottság összehívására és a legfőbb ügyész nemzetbiztonsági átvilágítására tett kezdeményezését.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ihaj csuhaj
NÉPDALVÁLTOZAT

Tasoly Csaba híres háza
TEK-esekkel körülállva.
Azért van az körülállva,
Hogy elvigyék, ami drága.

Tasoly Csaba üres háza
Rendőrökkel körülállva.
Üres kézzel kell elmenni,
Hisz nincsen abban már semmi

Tasoly Csaba nagy bajban van
Hiszen szegény hajléktalan.
Reméljük, hogy lesz lakása,
Orbán, Rogán lesz a társa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@nyanya001: Érdekes fotó. Ha figyelmesen megnézed, a harmadik sorban látsz már bizonytalan, elrévedt tekintetű, sőt földre szegezett pillantással vonuló alakokat.
abacs62
,,pol-pot-ot" hiába világítják át, nem találják meg a gerincét, mert nincs,,
kkalman
A legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot maga a csutkai vezír jelenti. Ha ő nincs, a többi sem keveredik az őt meg nem illető helyre.
Ruby
Mindegyiket kivizsgálni miután bezárták őket, hogy ne tudjanak intézkedni.Azon gondolkodom kiket kérnék fel vizsgálatra de nem tudom, a szövevény nem csak határainkon belül él.Mi legyen, hogy legyen?Kilátástalan az életem(tünk).Aki nem látja mi van ebben az országban az nem csak vak hanem nagyon hülye is!
Bercifiu
Arany drága bogaram! Ugyan ki volna pártatlan, talán a 380 volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.