Az ATV Szabad Szemmel című műsorának felvételén mutatta meg Giró-Szász András Tarsoly Csaba levét, amelyet a miniszterelnöknek küldött. Az első oldalon az akkori Quaestor-vezér tájékoztatást ad a cég helyzetéről, a második oldalon pedig megoldást javasol. Giró-Szász András szerint világos, hogy ez volt az első tájékoztatás, amit a miniszterelnök kapott. Az államtitkár azt is mondta: a levél dátuma mutatja, hogy a kormányfő 14 nappal korábban intézkedett; és Tarsoly Csaba csak akkor adott tájékoztatást, amikor a jegybanknak is bejelentette, hogy baj van. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Mert megvédték megint a népet és a vagyonát. Végül csak világos lesz minden birkának, hogy a pénzét, vagyonát lenyúlta ez az állam, szegénységbe taszította, jogait elvette. Sokféle demokrácia van. De ez nem az. Most merengek a múlton és könnyezve olvasgatom "Rákosi Mátyás: Aratás" ! c. nagy művét. Majd utána a másik nagy államépítő Orbán könyve jön. Nagyon izgulok! /sicc/
sentinel216
Aki kormányzati oldalról hozzászólt ebben a nagyon szemét ügyben, mindet bilincsbe verni! Hazudnak! Másokra - szocikra - akarják kenni a saját piszkukat. Sajnos a népet - a médiumokkal, győzikékkel. valóvilágokkal - huszonöt év alatt annyira lebutították, hogy nagyobb részük jobban izgul, hogy melyik ku*vát dugják meg a
sentinel216
Budapest éjjel - nappalban, mint azzal, hogy a szájukból kilopják a kenyeret.
(Bocsi, önállósította magát a billentyűzet.)
dr. prédikátor
A girnyó g...ci szász vajon az eredeti levelet mutatta meg???Vagy csak egy plagizált változat volt???!!!
Bercifiu
@Vizual: Közel öt évig mi a lófa..t csinált a PSZÁF? Na jó csak négy évig, mert Elkúrcsy alatt csak a hereverés megy. Éljenek a piros seggű MNB alkalmazottak, de ne Magyarországon, irány Azer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.