Vasárnapra halasztották a döntést arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezzék-e a Quaestor-ügyben őrizetbe vetteket. Az ügyben a rendőrök csütörtökön csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe három embert, köztük a Quaestor-cégcsoport elnök-vezérigazgatóját, Tarsoly Csabát.

Az ügyészség indítványozta mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője szombaton az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a védelem további bizonyítékok ismertetését kérte, ezért a nyomozási bíró a törvényes határidőn belüli időpontra, vasárnapra halasztotta az döntést. Az ügyészség a tisztességes eljárás maximális tiszteletben tartásával intézkedik, hogy a védelem a kért további adatokat is megkapja – közölte.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Sziszifusz: Ja kérem,a fitymaszos agyzsibbasztás és a valóság köszönőviszonyban sincs egymással és ellenzékben sem volt.
sokanvagyunk
Amit lehet, rákennek az MNB-re, meg a kormány pánikszerű tőkekivonására - ők csak szabályosan tőzsdéztek... - minden engedéllyel rendelkeztek! (Az pedig csak nem bűn, ha a leggazdagabb magyarok egyikének egy fityingje sincs)
papa.49
Még agyalnak rajta hogyan mossák ki a palit, meg főként a xargyártót...
zöldszem
Ebben az országban az úgy nevezett demokratikus jogrend már régen csirájában el van taposva,minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek! Itt, az van amit Orbán mond. Amíg olyan emberek mint Polt, csak Orbán irányítása és felügyelete alatt működhet, ott nem beszélhetünk demokráciáról.
mariaberta
Hunvald Györgyöt, Simont látványosan hurcolták pillanatokon belül láncra verve börtönbe, mint kiderült, mindkettőt felmentették.
Tarsolyt, -akinek nyilván akkora a tarsolya, hogy minisztériumok pénze belefér- még mindig pátyolgatják, holott már biztos, hogy a zemberek pénzét alaposan BEFEKTETTÉK.
Drága miniszterelnökünk megvédi őket, mert ez e szokásuk.
Nem tud mást mondani, csak a szocik, a szocik, holott 5-éve boldogítanak bennünket. Ha olyan nagyon szidják az előző kormányt, 5 év nem volt elég a vizsgálat lefolytatására? Nyilván tudták, miért nem vizsgálódnak, sőt, minisztériumi szinten, be is fektettek. A letartóztatással most persze nem sietnek mint tették azt az előzőkben említettek esetében. Vajon miért nem?
Miről is beszélünk?
bakegya
Hát röhögnöm kell!-elrendeli a teknős a cölöp tetejéről-fosszák ki a minisztériumai az országa egyik leggazdagabb magyarját,akiről kiderül, hogy a templom egere...
DE VAN TARSOLY CSABÁNAK MAGYAR PARLAMENTI SZABAD BEJÁRÁSA--- ÉS HELYETTESE IS AKI ELVIHETI A BALHÉT...DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.