Vasárnapra halasztották a döntést arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezzék-e a Quaestor-ügyben őrizetbe vetteket. Az ügyben a rendőrök csütörtökön csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
így megy ez. Majd kap még egyet, aztán még egyet, majd egy újabbat...A végén már nem is emlékeznek semmire, hogy miért van bent!
sekele
Úgy teszünk mintha nem tudnánk, hogy színház az egész, 15 év múlva olvassuk az újságban az apró betűs résznél, hogy kiderült Tarsoly nem is járt arra, hanem valami Orgován volt a ludas, de ő már 10 éve Kanadában él...
Esetleg akik sokat buktak azok egy-két évig követik az eseményeket,bár most is tudják hogy az álcsőd arra kellett, hogy eltüntessenek mindent,amit véletlenül ott felejtettek majd a felszámolók elviszik.
A Polt lánynak meg a Tarsoly titkárnak addigra a gyerekei Zürichben tanulnak, és természetesen a saját lábukon állnak, nem 30000 károsultén.
Tibor43
Még a "morzsákat" is ki kell söpörni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.