A szocialista kormányok miért hunytak szemet az évtizedes pénzügy korrupció fölött, miért engedtek brókereket a kormányuk közelébe és mit keresnek az embereik a brókercégek hálózatában – tette fel a kérdést az a Fidesz-frakció, amelynek kormánya néhány nappal ezelőttig még brókereknél kaszinóztatott több milliárdnyi közvagyont.

A párt szombati közleménye szerint a szocialisták mai választmánya ugyanúgy igyekszik eltusolni a szocialista brókerbotrány felelősségét, ahogyan azt eddig minden szocialista politikusuk tette. "Ez azt jelzi, hogy az egész szocialista párt az eltusolásban érdekelt" – írták.

Hozzátették: amíg a szocialisták évtizedekig hagyták, hogy zavartalanul működjön a pénzügyi korrupció, a mostani kormányzat "feltárta azt és véget vet annak". A Fidesz szerint a kormány, a nyomozó hatóságok, a jegybank, a kártalanító alapok, a kormánypárti frakció mind "teszik a dolgukat és véget vetnek az évtizedes pénzügyi korrupciónak". Arról is biztosítottak mindenkit, hogy

a hatóságok napról napra egyre előrébb tartanak a nyomozásban, és egymás után kattan a bilincs a brókerbotrány érintettjein, így mielőbb választ kaphatunk arra, hogy kik és hová tüntették el az emberek pénzét.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Remélem, ezek után senki sem meri Magyarországon, de tovább megyek, Európában megkérdőjelezni, hogy a Fidesz, maffia államot épített ki és működtett hazánkban! kettosmerce.blog.hu/2015/03/28/polt_peter_felesege_az_mnb_szemelyzeti_fonoke_mindenki_valakinek_a_valakije_a_quaestor-ugyben?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Gondolom másoknak is feltűnt, hogy a szocikra nyomja a tetves qrmány a balhét, miközben csak fidesznyik féregek neve hangzott el eddig !
nyanya001
Tarsoly még sincs előzetesbe !
Rohadt szocik miért nem intézkedtek ? :))
sekele
Szerencsés lenne ha azokon csattanna az ostor akik felkérték a kormányt a folytatásra. Esetleg ha a 2M Fidesz szavazó kártalanítaná a 30.000 embert, aki nem tudhatta hogy egy ellenőrizetlen piramis játék részese, olyan vállalati kötvényeket forgalmaznak amely mögött régen nincs fedezet.
lampa laz
@zöldszem: most jöttem rá abból amit írtál, hogy ez volt a fidesz bujtatott programja amit meghirdetett 2010-ben, mert ha jól körülnézünk, mindent sikerült megvalósított belőle.
zöldszem
@lampa laz: Ugye, pont azt valósította meg, amit megszüntetni akart. Mert a felsorolás mind létezett. Akkor is jelen volt, csak nagyságrenddel kevesebb! Hazug, QuaestORBÁN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.