Tarsoly Csabát a napokban gyanúsítottként hallgatták ki csalás bűntett vádja miatt a Quaestor-ügy kapcsán. A cégvezér és ügyvédje panaszt nyújtott be a gyanúsítás ellen.

Tarsoly mellet két másik gyanúsított előzetes letartóztatását is indítványozta a Fővárosi Főügyészség. Azt egyelőre nem lehet tudni, kik az érintettek, de felröppentek olyan hírek is, miszerint a női gyanúsított a cégvezér felesége lehet.

Ahogy az index.hu is megírta, míg az üzletember jogi képviselője, Papp Gábor nem volt hajlandó részleteket közölni az elhalasztás okairól, addig az ügyészség sajtószóvivője közölte, hogy a bíróság tolta át a döntés időpontját vasárnapra, mivel a védelem további bizonyítékok ismertetetését kérvényezte.

A nyomozó- és vádhatóságot ez elmúlt időszakban egyébként többen is kritizálták, mivel szerintük késve tették meg az első lépéseket a brókerbotrány ügyében. Ennek ellenére az ügyészség úgy véli, ők is és a rendőrség is a megfelelő időben kezdtek intézkedni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Részlet Tarsoly Csaba kihallgatási jegyzőkönyvéből:
- Hol a pénz Csabi?
- Milyen pénz? Én már két hete szegény vagyok.
Hofipisti
A pártatlan magyar igazságszolgáltatást jelzi, hogy a 40 kilós Geréb Ágnest vezetőszáron, lábbilincsben hurcolászták - folyamatosan a kamerák kíséretében, Tarsoly focicézárnak lábbilincs már nem jutott,, s képeket is alig láttunk.
Tanulság: akinek Isten a barátja - nem kap lábbilincset! Ha-ha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.