A Fidesz szerint a tapolcai időközi választás baloldali jelöltje nem tett semmit a vörösiszap-katasztrófa elkerüléséért. A kormánypárt azt várja Pad Ferenctől, hogy nyilatkozzon: felelős-e katasztrófáért. A baloldali jelölt inkább a helyi Quaestor-károsultakkal foglalkozik, segítséget ígért nekik a kártalanításhoz. Veszprém 3-as számú egyéni választókerületében április 12-én tartanak időközi parlamenti választást. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezt a vörösiszap témát talán nem kellene feszegetni. Nem is tudom kik nyúlták le a gyűjtésből befolyt összeg zömét!
wagabund
pontosítani kellene, kiből is áll a baloldal... mert a kopasz vezette párt tök alkalmatlan, a többi talán valamire képes(lenne, ha nem egymást baszogatná)
mindenesetre rengeteg súlyos ügy van, amivel egy talpraesett jelölt ki tudná rántani a szőnyeget a fidesz alól..csak jól kell(ene) kampányolni..
...és szanyi kapitányt nagy ívben kerülni..akkor biztos a siker.
Yoda69
A fidesz mit tett a voros iszap katasztrofa meggatolasaert? Semmit. Utokezeles volt csak, de az is milyen? A karosultak nem kaptak meg az adakozasbol osszegyult 2 milliardot. Senki sem tudja hol van a penz jelenleg? Lehet azt is a Questor szamlakon fialtatta orban. Az apja dolomitbanyai szallitottak a teljesen ertelmetlenul megepitett masodik nyulgatat, ami szinten tobb milliardba kerult az adofizetoknek.
Egyszoval orban a tragidan is nyereszkedett.
coni
Ott is a korrupció okozta a katasztrófát az engedélyezés és az ellenőrzés nem volt megfelelő.
Az emberek azonban főleg arra emlékeznek, hogy soha nem látott méretű adakozás kezdődött a károsultak részére, akik ezt azonban soha nem kapták meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.