Friss fotót közölt az MTI a "Quaestor-cégcsoport elnök-vezérigazgatójáról". A képen Tarsoly Csaba egy rendőrautóban ülve érkezik a Fővárosi Főügyészség Fő utcai épületébe, ahol ma döntenek arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezzék-e a Quaestor-ügyben őrizetbe vetteket.

A rendőrök március 26-án csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe három embert, köztük Tarsoly Csabát.

MTI / Máthé Zoltán

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem csodalom. Nem is olyan regen halt meg gyanusitott egyt rendorautoban. A fidesz rendorsegnel kesz eletveszely rendorautoban utazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@KERKA: Általában nagyon kis részben emlékezik mind!!!
KERKA
@papa.49: ez már azért is furcsa, mert az ingatlanoknak van helyrajzi száma és négyzetmétere. Plusz van adás-vételi szerződés, pontos ár megjelöléssel. De hiszen tudja ezt mindenki, nyílván való, hogy le akarja tagadni , van akinek sikerül, de van aki lebukik vele. A gond azzal van, hogy a papíron szereplő jövedelme nem teszi lehetővé az ilyen hírtelen meggazdagodást.:))
papa.49
@KERKA: Kicsire nem adnak, ha meg kiderül hogy hazudott, módosít, oszt jónapot semmi következménye a nyilván való csalásnak, de próbáljál meg te, vagy én elcsalni valamit a tetves nav. a gatyádat is vinni akarja, mint az az asszony aki eladott 4 db. ,,kupulykát,, -itt az Alföldön így hívják ezt a kosarat- azt megbünteti 1.6 millió forintra, az egyenlő elbírálás jegyében!!!
KERKA
@papa.49: mi ebből a tanulság? csalni lopni hazudni csak nagyban érdemes:))
papa.49
@KERKA: Igen pontosan ez a ,,mai igazság,, mert ez azért nem az IGAZSÁG, ez csak a fütyisz igazsága!!!
Klara Erdelyi
@Yoda69: Csak akkor ha nem tartozik a fidesz-bagázsba... a haverokra azért jobban vigyáznak - még jöhet olyan idö amikor lehet velük mutyizni a kimenekített cash-en ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.