Előzetes letartóztatásba helyezte Tarsoly Csabát és két társát vasárnap a Budai Központi Kerületi Bíróság, a döntést azonban a Quaestor tulajdonosának ügyvédje megfellebbezte. Ezt az ügyvéd, Papp Gábor közölte az MTI-vel vasárnap, a döntést követően.

Elmondta: nem ért egyet a döntés indokaival, miszerint fennállna a szökés és elrejtőzés, valamint a bizonyítékok megsemmisítésének veszélye.

Kijelentette: ügyfele az elmúlt három hétben a hatóságok rendelkezésére állt, és Budapestet mindössze egy alkalommal hagyta el, amikor a győri futballcsapatot látogatta meg.

Ezalatt mind a felügyeletet ellátó Magyar Nemzeti Bank, mind a rendőrség rengeteg dokumentumot, bizonyítékot foglalt le, és három alkalommal hallgatta ki Tarsoly Csabát – fűzte hozzá.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem kell háborogni az ügyvédlépésén, neki ez a dolga !

Annál éredekesebb az "ügyfele az elmúlt három hétben a hatóságok rendelkezésére állt,..." mondatrész !
Három hét hatalmas idő egy-egy ügy beállítására, de igazán csak akkor igazítható ( célirányos kérdésekkel és ezekre adott szűk válaszokkal ) ha a terheltet fogva tartják !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
És Varga Mihály hogy nyilatkozott? Meglepődöttségét fejezte ki, hogy egy nem megfelelő végzettséggel rendelkező ember vette át a Queastort. Azt elfelejtette megjegyezni a kamerák előtt, hogy konkrétan egy börtönviselt közmunkásról van szó. Vajon miért nem vállalta ennek közlését? Talán félt, hogy kirekesztően fog hangzani?
eszegfu
@Toby: Az ügyvédnek valóban az a dolga, hogy védjen! Sokszor elgondolkodtam: milyen lehet az ő lelkiismeretük? Érdekes, hogy amig egy orvosról azt gondolom: életet ment, mégha egy bünözőét is, az természetes, de valahogy az ügyvédekkel nem vagyok igy...tudom az "én készülékemben van a hiba". Egyébként szerintem is előzetesben müködjön együtt a hatóságokkal, ne szabadlábon. Az első 72 óra előzetes mindig hosszabbitható alapos indokkal, mondjuk a nyomok eltüntetésének, vagy pénz "biztonságba" helyezésének vélelme miatt.
szaboria1
@eszegfu: A 3 hát alatt lehet, hogy másokat mentet abban a reményben öt sem fogják bántani.
eszegfu
@szaboria1: Valószinüleg, mint ahogy a "segélykérő" levelekkel is hasonlókat remélt.
szaboria1
@nyanya001: Mint mindig csak félre akarnak vezetni minket a kormány részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.