Giró-Szász András szerint Tarsoly Csaba, a Quaestor tulajdonosa a brókercég problémáiról március 9-én tájékoztatta levélben a miniszterelnököt, ám akkor Orbán Viktornak nem volt lehetősége intézkedni....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Je, suvickoljak a szerecsent, de ez nem megy! Es bizony tarsolyra megadtak a kilovesi engedelyt a legfelsobb szintrol. Pedig o - girnyoszasz szerint- olyan okos volt eszerint a level szerint, hogy meg a megoldast is megsugta. VISZONT: ha februarban meg voltak ingatlanai is, azokat torvenyesen tette penzze? Es kik lettek az uj tulajok? Csak nem egy csomo hajlektalan vagy kozmunkas nevet talalnank az adasveteli papirokon? Es vajon ezek az emberek nem melyen a piaci ar alatt adtak el ezeket az ingatlanokat? Sok kerdes van megvalaszolatlanul.
bakegya
Ekkora levélhullása még egyetlen miniszterelnöknek sem volt mint ennek a mi cölöp-teknősünknek!
szaboria1
Ennyi időbe telik míg valami hazugságot össze hordjanak! Vegyétek már észre, most már átlátnak az emberek a szitán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.