Az Országgyűlés Vállalkozásfejlesztési bizottsága levette hétfői ülésének napirendjéről Matolcsy György és Szijjártó Péter meghallgatását.

A kormánypárti képviselők 6 nem és az ellenzéki honatyák 4 igen szavazata mellett a testület úgy döntött, leveszi a napirendről azt a pontot, amelyet eredetileg a brókerbotrányban érintett vállalkozások és a hozzájuk kapcsolódó üzleti körök és személyek feltérképezése címmel hirdettek meg.

Ennek a pontnak a megtárgyalására hívta meg a testület Matolcsy György jegybankelnököt és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, akik végül nem jelentek meg a bizottsági ülésen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"A kormánypárti képviselők 6 nem és az ellenzéki honatyák 4 igen szavazata mellett a testület úgy döntött, leveszi a napirendről azt a pontot, amelyet eredetileg a brókerbotrányban érintett vállalkozások és a hozzájuk kapcsolódó üzleti körök és személyek feltérképezése címmel hirdettek meg."

És még a Fidesz telepofával ordítja, hogy a szociknak érdekük a brókerbotrány kivizsgálása!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
@zöldszem: ...így igaz! Ha "szoci" ügy, miért vették le napirendről a meghalgatást?
Hellcat
Fideszes maffia brókerbotrány...ha nem az lenne már rég lecsuktak volna mindenkit a picsába.
papa.49
Nehogy tévedésből még igazat mondjanak, mert akkor kiderül a hazugság!!!
zöldszem
@nusika: Mindenki tudja a választ, aki nem narancsködön át néz.
Hihetetlen mennyi pénzről van szó! És még az összes a helyén van! A Wall Street farkasa által ellopott összeg háromszorosáról szól a Quaestor-ügy.
AWall Street farkas 200 millió dollárral vágta át az ügyfeleit, míg a Quaestor-ügy nagyjából 600 millió dollárról szólhat. És akkor még ehhez jön, a többi becsődölt brókercég!
Senara
Arrogáns majd belekeveri őket . Orbán mellé lőtt , én adtam utasítással . Nem tudni pontosan hány ember veszti el megtakarítását , de abba a családtagokat is beleszámolva , talán 50 - 70 ezer embert károsítottak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.